לרולדה
5 ביצים
100 גרם סוכר
60 גרם שמן
70 גרם קורנפלור
10 גרם קקאו
קורט מלח
לקרם
500 גרם שמנת להקצפה
60 גרם אבקת סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
20 גרם פודינג וניל
כפית מחית וניל
לקישוט והרכבה
סוכריות צבעוניות
צפו במתכון המלא
אופן הכנה
- במיקסר עם בלון הקצפה נקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר למרנג יציב.
- נעביר את החלמונים לקערה נפרדת ובאותו מיקסר נקציף חלמונים עם שארית הסוכר לקציפה בהירה.
- נוסיף בהדרגה את השמן ונמשיך להקציף לקציפה אחידה.
- נוסיף את הקורנפלור והקקאו ונקפל בהדרגה.
- נשלב בתנועות קיפול את המרנג.
- נשפוך לתבנית אפייה עם נייר אפייה ונאפה כרבע שעה בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות טורבו.
- נוציא את הרולדה ונגלגל אותה במגבת.
- במיקסר עם בלון הקצפה נקציף את כל חומרי הקרם לקצפת יציבה.
- נמרח את הקרם על הרולדה ונגלגל.
- נזלף מעל את שארית הקרם ונפזר סוכריות צבעוניות.
- נעביר לקירור.


