"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כוכבת ה"מירוץ למיליון" מפתיעה: מה הדבר הכי רומנטי שמישהו יכול לעשות?
מיכל מצוב היא אמנם מהיוטיובריות הכי מצליחות בארץ, אבל גם אם אתם מעריצים כבר שנים - אנחנו בטוחים שאתם לא יודעים מה היא הייתה לוקחת איתה לאי בודד ועל איזה מאכל היא לא יכולה לוותר
מיכל מצוב. צילום: צוק בן צבי
שאלון סוף
[object Object]

כוכבת ה"מירוץ למיליון" מפתיעה: מה הדבר הכי רומנטי שמישהו יכול לעשות?

מיכל מצוב היא אמנם מהיוטיובריות הכי מצליחות בארץ, אבל גם אם אתם מעריצים כבר שנים - אנחנו בטוחים שאתם לא יודעים מה היא הייתה לוקחת איתה לאי בודד ועל איזה מאכל היא לא יכולה לוותר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אז איפה תמיד חלמת לגור?

"תמיד חלמתי לגור בישראל".

מה הדבר הכי רומנטי שמישהו יכול לעשות בשבילך?

"זה אולי נשמע מוזר אבל כשניקיטה כזה מביא אוכל זה הכי רומנטי בעיניי. 'היי, קניתי לך מקדונלדס' - וואו, אני מתה על זה".

מיכל מצוב,צילום: צוק בן צבי

אם היית נשלחת לאי בודד, מה היית לוקחת איתך?

"הייתי לוקחת איתי את ניקיטה, בן הזוג שלי, שיסבול איתי שם. חוץ מזה הייתי לוקחת קרם הגנה - זה חובה כי לא בא לי סרטן העור".

מי הבן אדם הכי קרוב אלייך?

"יש כמה אנשים כאלה, אבל הכי הכי קרוב אליי זה מן הסתם זה ניקיטה, בן הזוג שלי. בתקופה של המירוץ למיליון זה היה אלרום, השותף שלי, אין שום ספק".

מיכל מצוב,צילום: צוק בן צבי

איזה כישרון סודי יש לך?

"אני יודעת להגיע עם הלשון עד האף"

מה הדבר שהכי מפחיד אותך?

"יש לי פחד גבהים מטורף. במירוץ נגיד כשהייתה משימה שכללה טיפוס על קרחון היה ברור שאלרום יעשה את זה".

מיכל מצוב,צילום: פרטי

מה את עושה למרות שאת שונאת?

"שוטפת כלים"

אם יכולת לאכול רק מאכל אחד על סוף החיים, מה היית אוכלת?

"סושי, קל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו