הם נראים כמו קינוח של קונדיטוריה פריזאית, אבל תוכלו להכין אותם בבית עם כמה מצרכים פשוטים וקצת סבלנות: גביעי וופל פריכים ממולאים בקרם חמאה עשיר, שקיבלו את הטאץ' המושלם של כ"נ דניאל פטיסרי.
לגביעי וופל
3 ביצים
200 גרם סוכר
90 גרם קורנפלור
200 גרם חמאה רכה
150 גרם מים
230 גרם קמח
לקרם
300 גרם חמאה
200 גרם חלב מרוכז
לקישוט
פטל טרי
אופן ההכנה
בקערה טורפים ביצים וסוכר, מוסיפים חמאה רכבה ומערבבים, מוסיפים מים ומערבבים, מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים לבצק, יוצקים בצק במכונת וופל ומטגנים 7 דקות עד הזהבה לאחר מגלגלים לצורת גביע, לקרם במיקסר מקציפים חמאה, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לקרם יציב, מזלפים קרם בכל גביע וופל, מקשטים בפטל טרי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

