"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ה-Amazon Prime Day כבר בשיאו: האם ההצעות באמת כאלה אטרקטיביות?
לאחר שנדחה בשל מגפת הקורונה, יום הקניות המיוחד של אמזון יצא אתמול לדרך • למרות הפיתוי, מחירי המוצרים השונים לאו דווקא תמיד משתלמים
רכב משלוח של אמזון, בארה"ב, לפני כשבועיים // צילום: איי.פי. // רכב משלוח של אמזון, בארה"ב, לפני כשבועיים

ה-Amazon Prime Day כבר בשיאו: האם ההצעות באמת כאלה אטרקטיביות?

לאחר שנדחה בשל מגפת הקורונה, יום הקניות המיוחד של אמזון יצא אתמול לדרך • למרות הפיתוי, מחירי המוצרים השונים לאו דווקא תמיד משתלמים

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

חגיגת קניות:ה-Amazon Prime Day, שהיה אמור להתקיים בחודש יולי כמדי שנה ונדחה בשל מגפת הקורונה, יצא אתמול (שלישי) לדרך למשך 48 שעות. השנה, בשל העלויות הגבוהות של המשלוחים, לא תמיד מדובר בהצעות אטרקטיביות לרוכשים.

לדברי בני בוכניק, מייסד קבוצת הפייסבוק "כזה אני רוצה ! I Need It": "שיטת חישוב ההנחות של אמזון אינה תמיד מיטיבה עם לקוחות בינלאומיים מכיוון שזה משפיע על ערך המסים וזה מקטין את גובה האטרקטיביות בפועל. עם זאת, יש הורדת מחירים אגרסיבית מאוד ופערי מחירים, במיוחד באתר האמריקני, שם יש הכי הרבה מציאות".

בוכניק מוסיף ואומר כי "בסופו של דבר צריך להגיע מוכנים ולדעת מה רוצים, אחרת אפשר ללכת לאיבוד. המבצעים הם אגרסיביים, יש הרבה חיתוכי מחירים וקל ללכת לאיבוד".

לדברי בוכניק, "הישראלים קונים בעיקר גאדג'טים, רמקולים, אוזניות, אביזרים למחשב והרבה מוצרי אלקטרוניקה קלה. אמנם עלויות המשלוח הן גבוהות וכן אנחנו נמצאים בתקופה של סימן שאלה כלכלי כללי. עם זאת, מה שמעלה ומאזן את התמונה זה הנושא של הצורך. הצרכנים הישראלים בבית, ולכן יש להם צורך ממשי לדברים. אונליין זה פתרון טוב ואמזון זה פתרון טוב בתוך האונליין".

לדברי רעות לונברג, בעלת הקבוצה "רעות תקני לי", "הפרים דיי שונה השנה כי עלויות המשלוח מאוד גבוהות, בטח מבריטניה, ולישראל זה פחות אטרקטיבי. במוצרים גדולים עלויות השילוח ממש גבוהות".

לדברי יניב קוטר, מבעלי חברת "DealTas" השולחת לישראלים חבילות ומוצרים מארה"ב באמצעות כתובת אמריקנית, "המשלוח מאמזון לישראל התייקר משתי סיבות. אין להם את מבצעי השילוח הישראליים דוגמת משלוח חינם ב־49 דולר ומעלה. כמו כן, הם מרוויחים מהמוצר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...