"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חגיגת סיילים

הרשימה המלאה: החנויות שמקדימות את הסיילים של "בלאק פריידי"

חגיגת המבצעים של נובמבר בפתח, ורשתות האופנה כבר מורידות מחירים • איפה הכי כדאי לקנות? מצאנו עבורכם את המקדימים למצוות

, עודכן
0השמעה
קסטרו, צילום: לנס הפקות

רשתות האופנה הישראליות מבינות היטב את ההשפעה של מבצעי "בלאק פריידי" על הצרכנים הישראלים, לכן הן נערכות כבר עכשיו עם מבצעים על הקולקציות החדשות.

מובן שככל שנתקרב ליום הקניות הנחשק, המבצעים יועמקו. עם זאת, כדאי להתייחס למבצעים שמוצעים עכשיו לאור שינויי מזג האוויר והצורך בבגדים מתאימים לסתיו ולחורף.

הביטוי למכירות שלפני "בלאק פריידי" אף חל בצורה של ירידי קניות מיוחדים בקניונים ובמבצעים של הקניונים עצמם.

המותג: קסטרו

הסייל: בקניית ג'ינס אחד ניתן לקנות את הג'ינס השני ב-40% הנחה.

מתי: עד גמר המלאי

המותג: קניוני עופר

הסייל: קבוצת קניוני עופר מקיימת יריד עודפים בעשרה קניונים ברחבי הארץ, ובמסגרתו מוצעים עד 70% הנחה על מגוון הרשתות, המותגים והחנויות.

מתי: הקניונים המשתתפים ביריד הינם עופר הקריון בקריות, עופר גרנד קניון בחיפה, עופר לב חדרה, עופר השרון בנתניה, עופר הקניון הגדול בפתח תקווה, עופר בנס ציונה, עופר קניון רחובות, עופר אדומים, עופר גרנד קניון בבאר שבע ועופר נהריה.

מתי: היריד ייערך למשך שבעה ימים, ב-30.10-24.10.

המותג: קניון עיר ימים בנתניה

הסייל: הקניון מציע 50 שקלים במתנה למימוש בכל אחת ממסעדות הקניון על כל קנייה יחידה או מצטברת יומית בחנויות הקניון ב-199 שקלים.

מתי: 24.10-29.10

אינטימה,

המותג: אינטימה

הסייל: 50% הנחה על מגוון פריטים

מתי: עד 28.10

המותג: אפרודיטה

הסייל: קולקציה של בגדי פנאי ופיג'מות לעונת המעבר במחיר השקה של 169 שקלים.

מתי: עד גמר המלאי

המותג: שוז-אונליין

הסייל: הנחות של עד 70% הנחה על דגמים נבחרים כולל אדידס וניו בלאנס
מתי: עד סוף נובמבר

המותג: טו גו

הסייל: 50% הנחה על הפריט השני מהקולקציה החדשה ו-19.9 שקלים על כל קולקציית הקיץ

מתי: עד גמר המלאי

לי קופר,

המותג: לי קופר

הסייל: בקניית פריט מקולקציית סתיו חורף 2021-22 החדשה, ניתן לרכוש את הפריט השני ב-50% הנחה.

מתי: עד 31.10

המותג: סקופ

הסייל: 1+1 על כל קולקציית החורף 2022. המבצע כולל נעליים, מגפונים, מגפים ותיקים.

מתי: עד 27.11.2021

המותג: הוויאנס

הסייל: חברי המועדון של הרשת ומצטרפים חדשים יקבלו 20% הנחה על הפריט השני ו-30% הנחה על הפריט השלישי.

מתי: עד סוף חודש אוקטובר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר