"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הז'קט הוויראלי של זארה ומשקפיים של פראדה: 5 פריטים לסופ"ש

במותג הספרדי כבר מוכנים לסתיו עם זקט דמוי עור שכולן רוצות, בפראדה השיקו קולקציית חדשה עם קנדל גנר וגם תיק אחד גדול שאפשר לשים בו הכל • חמישה פריטים שעושים שמח בלב

,עודכן
0השמעה
ז'קט דמוי עור. זארה. צילום: יחצ

הקיץ עדיין בעיצומו אבל מעבר לים כבר מתכוננים בכוח לעונת הסתיו-חורף. מי שעוקבת ברשתות החברתיות יכולה לראות כי כולן רצות לזארה כדי לשים יד על אחד הז'קטים הכי טרנדים לסתיו הקרוב, ועכשיו הוא גם אצלנו בארץ. מדובר בז'קט דמוי עור עם צווארון גבוה, שרוולים ארוכים וחפתים ולשוניות בכתפיים בסטייל שמזכיר קצת את שנות ה-80 עם קריצה. מומלץ לרכוש מהר לפני שייגמר.

ז'קט דמוי עור, זארה. מחיר: 399 שקלים

במותג פלאן בי מציינים את הסוף של הסוף עונה עד למוצ"ש ואנחנו מצאנו ג'ינס הורס שאי אפשר לוותר עליו.

plan b. מחיר ג'ינס 179.50 שקלים 359 שקלים / צילום: דור שרון

במותג האהוב Zadig & Voltaire משיקים את קולקציית התיקים החדשה, גם היא כבר לסתיו-חורף, ואין כמו נגיעת צבע עזה כדי לתת טוויטס לכל לוק. התיק הכתום הוא הדבר הכי שימושי ליום יום ואפשר להוסיף לו שלל צ'ארמים למראה טרנדי.

Zadig & Voltaire. מחיר: 1,105 שקלים / יח"צ

נעלי Pallacup Flame מגיעות גם הן אלינו לקראת הסתיו. מדובר בעיצוב שהוא מחווה למורשת הספורט הרטרו של פלדיום משנות ה-70 וה-80, בהשראת עיצובים אייקוניים. הסניקרס משלבים עור וזמש עם אלמנט להבה של שני פסים בצדדים המעוררים תחושת נוסטלגיה עם שילובי צבעים קלאסיים.

פלדיום לסטורי. מחיר: 480 שקלים

ונסיים עם עוד קולקציה חדשה, שעושה לנו חשק להרכיב משקפיים. דוגמנית העל ואושיית האופנה קנדל ג'נר נבחרה להוביל את קמפיין משקפי השמש והאופטיקה לסתיו-חורף 2025 של מותג העל האיטלקי PRADA ואנחנו התאהבנו במשקפי הראייה בעלות הנוכחות הדרמטית שעוד נראה מהם הרבה בחורף הקרוב.

פראדה. טווח מחירים: 929- 1579 שקלים, להשיג בחנויות המשקפיים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר