PUMA X FENTY סניקרס. צילום: באדיבות המותג לפקטורי 54

ג'ינס כמו שצריך וסניקרס עם סטייל: 5 פריטים לסופ"ש

בגולף משיקים קולקציית דנים חדשה, ריהאנה חוזרת לפומה עם נעלי ספורט עם פקקים וגם הקליפס המגנטי הראשון בעולם • חמישה פריטים שעושים שמח בלב

שיתוף הפעולה המצליח בין ריהאנה לפומה חוזר עם דרופ חדש שהופך את מגרש הכדורגל לבמת אופנה. הקולקציה החדשה משלבת פריטי ספורט אייקוניים עם טוויסט אופנתי, פלטת צבעים מעושנת ודיטיילס מיוחדים.

בדרופ החדש, ריהאנה הופכת פריטי כדורגל קלאסיים לפריטי סטייטמנט מלאי שיק, שמכניסים שמחה וסטייל לכל לוק עם השראה משנות ה-90. שימו לב לסניקרס החדשות שמקבלות וייב של נעלי כדורגל עם פקקים ולשונית ארוכה.

PUMA X FENTY. מחיר סניקרס 699 שקלים / צילום: באדיבות המותג לפקטורי 54 

רשת גולף מציגה את קולקציית הדנים החדשה המשלבת בין פריטי ג’ינס על-זמניים לבין נגיעות טרנדיות עכשוויות. 

הקולקציה מציעה מגוון רחב של גזרות, מבוטקאט ופלייר, דרך סקיני, גזרות רחבות, ועד לגזרת ה-MOM והבויפרנד האהובות. בהמשך למהלך הרחבת המידות שהחל בעונה הקודמת, דגמי הג'ינס לנשים מוצעים ממידה 34 ועד 46, וחלק ניכר מהקולקציה אף מגיע במידות 48 ו-50, כך שכל אחת יכולה למצוא את הדגם המושלם עבורה.

אהבנו במיוחד את הג'ינס עם הרגל המעט רחבה בעלת סיומת פרומה גם במותן.

גולף. מחיר ג'ינס: 279.90 שקלים, ועכשיו גם מבצע באתר-  25% הנחה על הקולקציה החדשה / צילום: דור שרון

מותג משקפי הספורט Oakley מציין חצי מאה של חציית גבולות בקולקציית יובל בלעדית, המחברת את האייקונים של העבר עם חזון לעתיד. העיצובים החדשים שומרים על ה DNA המזוהה של המותג: מסגרות נועזות, עדשות חדשניות וטאץ’ טכנולוגי כל דגם הוא מחווה לחמישה עשורים של השראה לספורטאים, לחלוצים ולאנשים שלא מסתפקים בבנאלי.

אוקלי. החל מ-550 שקלים, תלוי בדגם. להשיג בחנויות המשקפיים, צילום: יחצ

בטרמינל X מציגים שיתוף פעולה ראשון עם Strongful. מדובר בקולקציית קפסולה של בגדי אקטיב בצבעוניות בהשראת חופשה איטלקית: שילובי כחול, תכלת צהוב לימוני ונגיעות ניוד קלאסיות. אם לא טסנו לחו"ל, לפחות נקפוץ לחדר כושר באווירה של נופש. 

חזיית מעטפת משולשים, מחיר: 165 שקלים, טייץ מתקפל בגזרה מתרחבת, מחיר: 180 שקלים / צילום: עירד נצר

ונסיים עם הקליפס המגנטי הראשון בעולם. במותג הישראלי DAFNI השקו השבוע קליפס מיוחד המורכב ממגנט שמאפשר ליצור תסרוקות שונות בכמה שניות. הקליפס יושב בצורה שטוחה ולא יציק לך בראש. החל מ-34.90 שקלים.

הקליפס המגנטי של דפני, צילום: יחצ

 

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...