"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האוברול ג'ינס של אילנית לוי ובלייזר לעונת מעבר: 5 פריטים לסופ"ש

גולברי השיקו את קולקציית האביב עם אוברול שיושב כמו שצריך, במותג אומא מצאנו בגד גוף תחרה שסוגר פינה עם בלייזר מעליו של המותג צוקר • אספנו 5 פריטים שעושים שמח בלב

,עודכן
0השמעה
אילנית לוי לגולברי

בית האופנה גולברי משיק את קולקציית האביב עם ליין דנים שהוא חלק בלתי נפרד מהמלתחה. לצד וסטים מועטרים, חולצות ג'ינס קלאסיות בשטיפות שונות ושמלות ג'ינס קלילות שמנו את העין על האוברול ג'ינס של אילנית לוי. מדובר באוברול בשטיפה כהה, בשילוב צווארון, כיסים וכפתורים קדמיים, שמאפשר משחק בין בוקר וערב מבלי להתאמץ.

אוברול ג'ינס של גולברי. מחיר: 559.90 שקלים, ועכשיו אפשר למצוא אותו בהנחה של 20% / יח"צ

קולקציית האביב של אומא היא הזמנה לצלול אל היופי והנשיות שמציעה הציירת האמריקנית ג׳ורג׳יה אוקיף, שהשפיעה לא רק על עולם האמנות אלא גם על עולם האופנה בסגנונה הייחודי והמינימליסטי.

הסגנון האישי של אוקיף, שאופיין בלבוש אנדרוגיני ומינימליסטי, ביסס את השילוב בקולקציה שבין אלמנטים גבריים ונשיים: חולצות פסים רחבות, מכנסיים ישרים, ווסטים וז'קטים מחויטים בגזרות נקיות או עם פסי סיכה מהארון הגברי לצד פריטים נשיים כמו חצאיות וטופים מתחרה וקרושה, סריגים עדינים ושילובי טקסטורות כמו חברבורות. אהבנו במיוחד את גופיית התחרה השחורה שהולכת יופי מתחת לבלייזר.

oma. מחיר בגד גוף 350 שקלים / צילום: הילה שייר

במותג האופנה והבייסיק HOODIES מתכוננים לקיץ ולחג עם חליפות פשתן וטטרה. העיצובים בקולקציה מאופיינים בקווים נקיים, טקסטורות ייחודיות והדפסים עדינים, כמו הדפס הפסים הוורודים בחולצה המכופתרת הארוכה עם מכנסיים קצרים תואמים.

סט של הודיס. מחיר חולצה 169.90 שקלים, מחיר מכנסיים 129.90 שקלים / צילום: מאיר כהן

המותג REEF משיק את דגם הכפכפים החדש OJAI, שילוב מושלם של נוחות, איכות וסטייל בהשראת עולם הגלישה. חזון המותג, ששואב השראה מעולם הגלישה, הוא שמירה על איכות הסביבה הן מבחינת החומרים ואופן היצור של המוצרים והן בתרומת המותג דרך פעילויות שהוא מקדיש לניקוי ושמירה על הסביבה.

הדגם החדש עשוי זמש פרימיום ברמת גימור גבוהה, המבטיח עמידות ואיכות לאורך זמן, בדיוק מהסוג של נרצה להוריד מכפות הרגליים.

ריף לרשת אוריגינלס. מחיר: 529 שקלים / יח"צ

המותג צוקר חוזר לגן העיר בתל אביב לפופ-אפ אביבי עם קולקציית מעבר חדשה עד ל-11 באפריל. שימו לב לבלייזרים הדקיקים בעלי גזרה קלאסית ומדויקת, קלים ולא מתקמטים עם כפתרה נסתרת בקצה השרוול. מחיר: 890 שקלים.

בלייזר תכלת של צוקר / צילום: מיכאל טיופל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר