"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החל מ-5 שקלים: עדיקה פותחת את המחסנים למכירת אאוטלט מטורפת
בין הפריטים שתוכלו למצוא: טופים, מכנסיים, שמלות, אביזרים ועוד • המכירה תיערך למשך יומיים בלבד • כל הפרטים
עדן פינס לעדיקה. צילום: גיא כושי ויריב פיין

החל מ-5 שקלים: עדיקה פותחת את המחסנים למכירת אאוטלט מטורפת

בין הפריטים שתוכלו למצוא: טופים, מכנסיים, שמלות, אביזרים ועוד • המכירה תיערך למשך יומיים בלבד • כל הפרטים

ליהיא גלמן רם
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רשתעדיקהפותחת את המרכז הלוגיסטי בראש העין ומציעה מגוון רחב של פריטים ומציעה הנחות ענק במחירים של החל מ-5 שקלים ועד ל-50 שקלים. מכירת החיסול כוללת פריטי אופנה, אביזרים, הליין של ADIKA YOUNG ועוד.

יריד החיסול יתקיים בימים רביעי וחמישי 23-24/8/23 בין השעות 16:00-21:00, רחוב המלאכה 20, ראש העין.

עדיקה, טופ במחיר 20 שקלים // צילום: דור שרון

עדיקה, שמלה במחיר 20 שקלים // צילום: דור שרון

עדיקה, מכנסיים במחיר 20 שקלים // צילום: דור שרון

שימו לב, ההנחות על פריטים המשתתפים במבצע בכפוף לתקנון, אין החלפות והחזרות והתשלום בכרטיס אשראי או במזומן בלבד, ללא כרטיסי מתנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...