"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לינור סביניק: "התנשקתי עם גל גברעם אבל לא שידרו את זה"
אושיית האינסטגרם, שלה גם מותג אופנה וטיפוח משלה, ענתה לשאלות הנוגעות לזוגיות • בין השאר היא חשפה נשיקה עם חברתה ל"אח הגדול" ואמרה מה דעתה על זוגיות פתוחה ובגידה
גל גברעם ולינור סביניק | צילום: קשת 12

לינור סביניק: "התנשקתי עם גל גברעם אבל לא שידרו את זה"

אושיית האינסטגרם, שלה גם מותג אופנה וטיפוח משלה, ענתה לשאלות הנוגעות לזוגיות • בין השאר היא חשפה נשיקה עם חברתה ל"אח הגדול" ואמרה מה דעתה על זוגיות פתוחה ובגידה

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סשן שאלות ותשובות באינסטגרם הפך להיות הדרך הכי טובה של מעריצים לקבל מידע אינטימי מהסלבס האהובים עליהם, ואתמול (ראשון) גם 181 אלף עוקביה שליוצאת "האח הגדול" לינור סביניקזכו לקבל תשובות לכמה שאלות לוהטות.

"התנשקת פעם עם אישה?", נשאלה סביניק (לתשומת ליבו של בן זוגה החדש של סביניק, רן גבאי) שענתה: "כן, עם גל גברעם בפריים טיים. זה היה בערב של הכניסה השנייה של הדיירים", נזכרה בימים בבית האח.

"כל כך התרגשנו ובאנו לתת נשיקה בפה ופתאום זה הפך לנשיקה גדולה ורטובה עם הרבה לשון". סביניק נשאלה גם אם הייתה סולחת על בגידה והשיבה: "מאחות לאחות, אני לא הייתי סולחת. מגיע לנו גבר שלא ירצה אף אחת אחרת".

בהמשך לאותו הקו, כשנשאלה מה דעתה על גבר בוגדני השיבה בנחרצות: "אפס חסר הערכה. מאחלת לאחד כזה שהאישה שיושבת לו בבית ומגדלת לו את הילדים תבין מה היא שווה ותיתן לו בעיטה בתחת", והוסיפה: "אישה שמסכימה להיות מקום שני, לעולם לא תהיה מקום ראשון".

גם על סוגיית "הסקס עם האקס" הייתה לסביניק משנה ברורה. "אם זה עושה לך טוב ושני הצדדים מבינים שמדובר נטו בסקס אז זה עדיף על סטוצים מזדמנים. אם את שוכבת איתו מתוך תקווה שיחזור, עדיף שלא".

על זוגיות פתוחה השיבה כי אינה מתחברת לפורמט, ולסיום חלקה גם שהיא פגשה את בן זוגה הנוכחי במסעדה, בזמן שהוא הגיע עם חבר טוב והיא עם חברה ולא הוציא מילה כל הערב. כשהחברים שלהם יצאו לעשן, היא תפסה אותו לשיחה ושאלה אם לא דיבר איתה כל הערב כי התבייש ממנה. כשהשיב בחיוב, כך חשפה, עברו שתי דקות עד לרגע שנישקה אותו, ומאז הוא לא נותן לה ללכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...