נועה קירל על הזוגיות עם דניאל פרץ: ''תמיד צריך לוותר''

הזמרת ציינה את החג הראשון כאשת דניאל פרץ הרחק מישראל, ימים ספורים אחרי ניצחון גדול של השוער • בסטוריז נרגש שיתפה את התחושה שמלווה אותה בכל חג, וגם את מי שדאג להיות שם לצידה

נועה קירל ודניאל פרץ | צילום: אינסטגרם

ראש השנה הראשון של נועה קירל כאשת דניאל פרץ נחגג הרחק מהבית, אבל לא לבד. הזמרת ציינה את החג באנגליה, לצד בעלה שוער סאותהמפטון, וכהרגלה שיתפה את העוקבים ברגעים מהשולחן החגיגי - כולל תמונה זוגית מול נמל המרינה של העיר ותיעוד של הוריה, אמיר ואילנה קירל, שטסו לחגוג איתה.

ערב ראש השנה של משפחת קירל-פרץ | צילום: צילום מסך

''תמיד צריך לוותר''

מאחורי החיוכים היא גם חשפה את הצד הפחות זוהר של החיים בין שתי מדינות. "כל חג תמיד אני מרגישה כאילו הלב שלי מתפצל, מצד אחד בעל בחו"ל ומצד שני המשפחה בארץ", כתבה. אבל מיד הוסיפה את הצד השני של המשוואה: "כאילו תמיד צריך לוותר על צד אחד, אבל זכיתי במשפחה מושלמת שמשתדלת לטוס איתי כמעט כל חג". את הסטורי האחרון חתמה בשלוש מילים: "והיה חג מושלם".

נוכחות ההורים ביציע ובשולחן החג היא כבר סימן היכר של קירל מאז שעברה לחלק את חייה בין הבמות בישראל ליציעים באנגליה. עוד באפריל, כשפרץ וסאותהמפטון הדיחו את ארסנל מהגביע האנגלי, היא תיעדה את אביה המתרגש ואת אמה באצטדיון סנט מרי - וכתבה שאמיר קירל "מאוד אמוציונלי במשחקים של דניאל".

ארוחת החג של משפחת קירל-פרץ | צילום: צילום מסך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...