"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעלה של אנה ארונוב חושף: "זאת פעם אחרונה"

היא קוראת לזה זמן איכות של עבודה והנאה, הוא קורא לזה יציאה מאזור הנוחות • הדינמיקה של הזוג נחשפת מאחורי הקלעים

0השמעה
אנה ארונוב ובעלה אייל , אינסטגרם
אנה ארונוב ובעלה אייל| צילום: אינסטגרם

מאז שהכירו לעיני המצלמות, הפכואנה ארונובואייל אלגבילאחד הזוגות האהובים. אלא שבזמן שארונוב שוחה בטבעיות בעולם הזוהר והקמפיינים, עבור בעלה מדובר באתגר לא פשוט, גם אם הוא מצליח להפיק ממנו לא מעט הנאה.

בסטורי שהעלתה ארונוב במהלך יום צילומים משותף, היא תיעדה את אלגבי על הספה ברגע של כנות. "זאת הבעיה, שאני נהנה", הודה אלגבי והסביר את הקונפליקט הפנימי: "זה לא המקום הטבעי שלי, אני יוצא מאזור הנוחות".

אנה ארונוב ובעלה בסט צילומים| אינסטגרם

"מובך ונהנה באותה נשימה"

ארונוב, שלא התרגשה יותר מדי מהווידוי של הבעל, כתבה על גבי הסרטון "הוא מובך ונהנה באותה נשימה", והמשיכה לצחוק על הסיטואציה. אלגבי המשיך ושיתף בתסכול הקל שלו מכך שהוא תמיד משתכנע: "אני כל פעם שאת מבקשת, אני חושב שזאת פעם אחרונה... יאללה תזרום פעם אחרונה".

אבל למי שחשב שאלגבי עומד לפרוש מעולם הדוגמנות בקרוב או לקבל פטור מימי צילום, לארונוב היו תוכניות אחרות לגמרי. "אני רוצה להגיד לך כאן ועכשיו שכנראה שזאת לא הפעם האחרונה", הבהירה הכוכבת בחיוך מנצח.

"מובך ונהנה באותה נשימה". אנה ארונוב ובעלה אייל אלגבי |צילום: אינסטגרם

מבחינתה של ארונוב, היציאה של אלגבי מאזור הנוחות היא למעשה שילוב מנצח עבור התא המשפחתי. "מה, איזה כיף זה?", היא סיכמה את הסרטון המשעשע, "גם זמן איכות, גם נהנים, גם עובדים".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר