"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסימן שהסגיר: הרמז של נטע מ"חתונמי" על זוגיות עם אביתר
סטורי תמים לכאורה שהעלתה נטע מנשה מ"חתונה ממבט ראשון" שלח את העוקבים לחקירה בלשית • פריט אחד שמזוהה עם אביתר כהנא צץ אצלה בבית, ומאז כולם שואלים את אותה שאלה • אז מה באמת קורה בין השניים
נטע ואביתר, ביחד?. צילום: אינסטגרם

הסימן שהסגיר: הרמז של נטע מ"חתונמי" על זוגיות עם אביתר

סטורי תמים לכאורה שהעלתה נטע מנשה מ"חתונה ממבט ראשון" שלח את העוקבים לחקירה בלשית • פריט אחד שמזוהה עם אביתר כהנא צץ אצלה בבית, ומאז כולם שואלים את אותה שאלה • אז מה באמת קורה בין השניים

אביב דרורי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סימן שהם ביחד? העוקבים שלנטע מנשה ואביתר כהנא מ"חתונה ממבט ראשון"בטוחים שהם עלו על משהו, בעקבות רמז קטן אך רועש שהשאירה נטע ברשת.

מה הצית את השמועות?

בסטורי שהעלתה נטע לאינסטגרם צצה בובת רקון, אותה בובה שמזוהה עם אביתר, כשהיא מונחת אצלה בבית. נטע אפילו ליוותה את הסטורי בכיתובים משועשעים: "זאת לא הפעם הראשונה שאני תופסת אותו ככה", כתבה על הבובה, והוסיפה: "אני חושבת שאני אקרא לו בני".

הסטורי של נטע מנשה, צילום: צילום מסך

רמז גדול?

עבור מי שעוקב אחרי הזוג, הופעת הבובה של אביתר אצל נטע בבית היא לא פחות מרמז. שני הירושלמים, שניהם אנשי צבא ועשייה, סומנו כבר מתחילת העונה כאחד הזוגות המדוברים, ומאז לא מפסיקים להעסיק את העוקבים, במסך ומחוצה לו.

ברשת כבר נחלקו הדעות: יש מי שמשוכנעים ש"הם הכי ביחד", ויש מי שטוענים שאולי מדובר בטריק, "סתם מנסים לבלבל אותנו". בין כה וכה, זו לא הפעם הראשונה שרמזים ברשתות החברתיות של מתמודדי ריאליטי מציתים גל שלם של ניחושים.

נטע ואביתר במעמד החופה, צילום: צילום מסך חתונה ממבט ראשון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...