"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גיא זוארץ על יעל בר-זוהר: ''לא מחליפים מילה''

יעל בר זוהר וגיא זוארץ מצלמים יחד את הסדרה החדשה "תראו אותי" בכאן חינוכית, ומשתפים מאחורי הקלעים • בין השאר, נשאלה בר זוהר איך היא מתמודדת עם סצנות שבהן בעלה משחק מול נשים אחרות

,עודכן
0השמעה
גיא זוארץ ויעל בר זוהר. צילום: גדעון מרקוביץ'

יעל בר זוהר וגיא זוארץ נמצאים בעיצומם של צילומי הסדרה החדשה "תראו אותי" בכאן חינוכית,אחרי שהליהוק המשותף שלהם נחשף לאחרונה, והשניים מספקים לעוקבים הצצה למה שקורה כשבני זוג חולקים לא רק בית, אלא גם סט צילומים. התשובה, מסתבר, פחות רומנטית ממה שאפשר היה לצפות.

הסטורי של גיא ויעל,צילום: צילום מסך

שתיקה רועמת במונית

זה התחיל בסטורי מהמושב האחורי של המונית בדרך לצילומים. מי שציפה לראות את השניים מחליפים מילות אהבה או מריצים צחוקים קיבל תמונה אחרת לגמרי: שניהם שקועים בדפי התסריט, עם משקפי שמש, בלי להחליף מילה עם הסביבה או זה עם זה. הכיתוב על המסך סיכם את זה: "לא מחליפים מילה!". כשמדובר בעבודה, גם הזוגיות לוקחת פאוזה לטובת שינון טקסטים.

השאלה שכולם שאלו

אבל הרגע המעניין באמת הגיע על הסט עצמו, שם נשאלה בר זוהר שאלה שמעריצים תהו לגביה שנים: איך היא מתמודדת עם העובדה שבעלה, שחקן עסוק, נדרש לעיתים לגלם בן זוג של נשים אחרות על המסך, ולפעמים גם להתנשק איתן.

בהתחלה היא ניסתה לשמור על ממלכתיות. "מה יש לעשות? זה המקצוע שלו, צריך להבין את זה...", אמרה בחיוך. אלא שזוארץ לא נתן לזה לעבור. הוא התערב ושאל אותה ישירות מול המצלמה: "אבל איך הגבת?".

בשלב הזה בר זוהר ניסתה עוד להתחמק. "אני לא דוגמה לכלום", אמרה, ואז נשברה, צחקה והודתה: "נו, אני... אני מגיבה לא טוב". ההודאה גררה גל צחוק מצד זוארץ ומצד אנשי הצוות על הסט. אחרי שנים של נישואים ושל קריירה בתעשייה שבה סצנות כאלה הן חלק מהעבודה, בר זוהר בחרה פשוט לא להעמיד פנים.

גיא זוארץ ויעל בר זוהר על הסט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר