"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני אוהב אותך למרות המראה": העקיצה של בעלה של רותם סלע

למרות הביטחון העצמי המפורסם, המנחה בחרה להוציא החוצה את השיחה האישית עם בעלה • ואיך שומרים על זוגיות מלאה הומור ורומנטיקה גם אחרי 16 שנים

, עודכן
0השמעה
מהי אהבה?. צילום: אינסטגרם

רותם סלע, שמתחזקת קריירה ענפה ועשייה רבה, בחרה לחשוף צד אישי יותר כשהעלתה צילום מסך של שיחה פרטית עם בעלה, איש הנדל"ן אריאל רוטר. הסטורי מדגיש שדווקא אצל מי שנחשבת לאייקון של ביטחון, המילים של אריאל הן אלו שמחממות את הלב ומזכירות את מה שחשוב באמת.

בשיחה ששיתפה, רוטר מרעיף עליה המון אהבה ומחזק את הביטחון שלה מול חוסר ביטחון שהביעה בנוגע למראה שלה. "ממני אני אוהב אותך, אל תרגישי חוסר ביטחון בגלל המראה", כתב לה אריאל, והמשיך בחיזוק משמעותי: "אני אוהב אותך בגלל האופי למרות המראה, וגם מבחינת מראה לא זה כזה גרוע, את ממש בסדר". סלע, שנראית כמי שספגה את המילים הללו באהבה, סיכמה את התמונה במשפט: "אני שרופה עליך".

"זה לא כזה גרוע", צילום: אינסטגרם

"אנחנו שונים"

הזוגיות היציבה של סלע ורוטר עומדת לא פעם במרכז תשומת הלב, גם כשהיא מתערבבת בסיטואציות טלוויזיוניות בלתי צפויות. בתוכנית "ראיון מיוחד" (קשת 12), שבה אנשים על הרצף האוטיסטי מראיינים מפורסמים ללא פילטרים, אביב גפן ורותם סלע סיפקו חילופי דברים משעשעים בנושא הזוגיות.

במהלך הראיון, גפן נשאל בכנות האם ניהל רומנים בעברו והשיב בחיוב, אך הוכיח שאין לו בעיה לדבר על הכל כשהוא מוסיף כי כיום הוא לא עוסק בכך "כי אני אוהב את אשתי". הווידוי הישיר הפתיע את סלע, ששאלה בתמיהה: "כן, היו לך הרבה רומנים?".

"לא היו לי רומנים",

גפן, שלא נשאר חייב, הפנה את השאלה בחזרה אליה: "באמת? לך לא היו רומנים?". סלע מיהרה להשיב ב"לא" מוחלט, מה שגרר תגובה סקפטית וחיוך ציני מצד גפן, שסיכם את העקיצה ב: "אנחנו שונים, אני ואת שונים. בסדר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר