"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרן פלס מאוהבת: ''שנים לא הרגשתי ככה''

הזמרת שיתפה סטורי על רובוט בית אמריקאי חדש שמנקה, מחליף מצעים ומקפל כביסה, והתגובה שלה לא השאירה מקום לספק: "אני חושבת שאני מאוהבת, שנים לא הרגשתי ככה"

,עודכן
0השמעה
קרן פלס. צילום: צילום מסך

יש דברים שגורמים ללב של אישה לפרפר, ואצלקרן פלסמסתבר שזה לא בהכרח שיר חדש או הופעה מוצלחת, אלא רובוט שמקפל כביסה. הזמרת שיתפה את עוקביה בסטורי אינסטגרם סרטון ויראלי על רובוט בית חדש מבית חברה אמריקאית, שמסוגל לנקות, להחליף מצעים ולקפל כביסה, ולא חסכה במילים: "אני חושבת שאני מאוהבת, שנים לא הרגשתי ככה", כתבה פלס מעל הסרטון, עם אימוג'י של עיניים מאוהבות.

קרן פלס מאוהבת,צילום: צילום מסך

'אני הופכת לרובוט בעצמי''

הסרטון מציג את הרובוט של חברת Weave האמריקאית בפעולה: זרוע רובוטית שמסתובבת בסלון, מסדרת כריות וכביסה מקופלת, ומבטיחה לחסל אחת ולתמיד את המטלה הביתית שהכי פחות אוהבים לעשות. לא מפתיע שהמוצר, שמצטרף לגל רובוטי-בית שכבש את העולם, מצליח לגנוב את הלב גם של סלבס.

פלס לא הסתפקה בהצהרת האהבה, והוסיפה גם קריצה עצמית שמעידה שהיא מודעת היטב לאירוניה שבסיפור: "אם מחר יעשו מזה אייטם, אני הופכת לרובוט בעצמי". ובכן קרן, הימור שלא הצליח: האייטם כבר כאן, ואת עוד לא רובוט. בינתיים.

קרן פלס,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר