"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי 41 ימים: יעל בר זוהר קיבלה בשורה מגיא זוארץ

אחרי יותר מחודש וחצי של פרידה כפויה, המגישה סוף סוף רואה את האור בקצה המנהרה • בסטורי חגיגי מהמיטה עם כוס יין אדום, היא מעדכנת את מאות אלפי עוקביה מתי גיא זוארץ נוחת בארץ: "מה לא נשתה לכבוד זה?"

,עודכן
0השמעה
יעל בר זוהר וגיא זוארץ. סוף סוף רואים את האור בקצה המנהרה. צילום: אינסטגרם

הימים המורכבים והגעגועים שליעל בר זוהרעומדים להגיע לסיומם בקרוב מאוד. המגישה שיתפה הלילה את עוקביה באינסטגרם בבשורה משמחת במיוחד, כשהיא מחזיקה כוס יין אדום ומכריזה על תחילת הספירה לאחור לקראת חזרתו של בעלה,גיא זוארץ, מצילומי "הישרדות".

"הספירה לאחור התחילה, טפו טפו בלי נדר", כתבה בר זוהר לצידה של כוס היין המנחמת. היא חשפה את התאריך המדויק שבו המנחה הוותיק צפוי לארוז את החפצים שלו, לעזוב את האקלים הטרופי של הפיליפינים ולנחות בחזרה בבית המשותף.

"עוד שבוע ויומיים גיא מסיים את צילומי הישרדות וחוזר הביתה", בישרה בהתרגשות ובאנחת רווחה עצומה, אחרי תקופה ארוכה שבה ניהלה את הבית והילדים לחלוטין בגפה. היא חתמה את הסטורי החגיגי בשאלה משועשעת לעוקבים: "מה לא נשתה לכבוד זה?".

הסטורי של יעל בר זוהר. האיחוד מתקרב,צילום: אינסטגרם

ריקודים על האי וגעגועים בשלט רחוק

ההתרגשות הנוכחית של בר זוהר מגיעה אחרי לא מעט רגעים של תסכול משעשע מעבר לים. רק לאחרונה,יעל בר זוהר תפסה את גיא זוארץ על חםכשהוא משתולל על סט הצילומים, רוקד סביב עצי קוקוס ושופך מים על אנשי ההפקה שלו בפיליפינים.

באותם ימים, הניגוד בין החגיגות שלו על האי לבין השגרה המתוחה בארץ גרם לה להגיב בציניות רבה. בר זוהר עקצה אותו על ה"עבודה הקשה" שהוא מעביר מעבר לים, בזמן שהיא נאלצת להתמודד לבדה עם החרדות, המרחק וחוסר הוודאות הציבורי.

הגעגועים האלה הלכו והחריפו ככל שהזמן עבר, והמגישה אף העלתה בשבועות האחרונים שיתוף חשוף שבו הודתה כי השגרה הזוגית חסרה לה במיוחד. היא סיפרה לגולשים בגילוי לב כיהניסיונות לשמור על מערכת היחסים בשלט רחוקגובים מחיר רגשי, וכי "לחבק את גיא בלילה זה בגדר זיכרון מעומעם".

צפו בהשתוללות של גיא זוארץ

התוכניות המשפחתיות שמחכות בארץ

מלבד הגעגועים הפיזיים הברורים, לחזרתו של זוארץ מחכים גם כמה קונפליקטים משפחתיים שהספיקו לעלות לכותרות בזמן שהותו בחו"ל. הריחוק הממושך הציף מחדש שאלות על עתיד התא המשפחתי של השניים, אחרי שנחשף כיבגיל 53 גיא זוארץ רוצה עוד ילד.

בר זוהר מצידה מיהרה לצנן את ההתלהבות של בעלה ושל הילדים, שלחצו על הבאת תינוק רביעי לעולם. היא הבהירה בצורה חזקה לעוקביה כי מבחינתה הפרק הזה חתום וגמור: "רציתי, אבל אני חושבת שקצת פספסתי את הזמן לזה. אני כבר לא ילדונת, בואו נשב בשקט".

יעל בר זוהר. כבר לא חולמת על עוד ילד,צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר