"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שנשארה לבד: יעל בר זוהר לקחה החלטה משמעותית

בזמן שבעלה בצילומי העונה החדשה של "הישרדות" בפיליפינים, המגישה והשחקנית משתפת את העוקבים ברגעי השבירה, בטריקים ששומרים עליה שפויה ובקושי המיוחד שצף דווקא בשבתות: "כילדה גדלתי עם צימאון למשפחתיות, עם גיא זכיתי לתיקון"

,עודכן
0השמעה
יעל בר זוהר וגיא זוארץ. צילום: גדעון מרקוביץ'

בזמןשגיא זוארץנמצא אי שם בפיליפינים, מתמודד עם תנאי השטח ומנצח על מועצות השבט של "הישרדות",יעל בר זוהרנשארה בישראל כדי לנהל את המערכה האמיתית: שגרת החיים, ניהול הבית וגידול הילדים.

בסדרת תיעודים שהעלתה ביממה האחרונה לחשבון האינסטגרם שלה, בר זוהר לא מסתירה את הקושי והגעגוע העז לבעלה, ומעניקה לעוקבים הצצה אותנטית להתמודדות היומיומית כשהחצי השני נמצא בצד השני של העולם.

כבר לא יכולה לטשטש. יעל בר זוהר וגיא זו ארץ,צילום: אינסטגרם

אסטרטגיות ההישרדות של יעל בר זוהר: כושר וקפה בוקר

כדי להתמודד עם העומס של שגרת הבית והילדים לבדה, בר זוהר פיתחה מנגנוני הישרדות משלה. היא שיתפה תיעוד מתוך אימון כושר אינטנסיבי במכון תחת הכיתוב המדויק: "הדברים ששומרים עליי שפויה".

בנוסף, היא חשפה הרגל חדש שאימצה לאחרונה כדי לשמור על איזון נפשי בתוך הטירוף: החלטה ללכת לישון מוקדם יותר כדי לקום חצי שעה לפני כולם. בר זוהר העלתה תמונה עם כוס קפה של בוקר והסבירה: "להרוויח את הרגע שלי, שניה להתאפס עם הקפה לפני שמתחילה פה את ענייני ההקמות, אוכל וכו'".

געגוע כבד. יעל בר זוהר,צילום: אינסטגרם

שבת בבוקר: השוני בין הילדות לבין ההרגלים לצד גיא זוארץ

אך למרות ההספק המרשים באמצע השבוע, רגעי השבירה האמיתיים מגיעים בסופי השבוע. "במהלך השבוע איכשהו יש הרבה הסחות דעת", היא מודה. "הסעות לבית ספר, הכנת ארוחות, חוגים, כדורסל, טניס... מרדף החיים. אבל בשבת, כשהכל שקט ועוצר, אני כבר לא יכולה לנסות לטשטש לעצמי את הגעגוע".

הסיבה לקושי הגדול בסופי השבוע יושבת על נקודה רגישה במיוחד בעברה של בר זוהר. באחד הסטוריז היא פתחה את הלב וסיפרה כי כילדה, מעולם לא עשו קידוש בביתה והם "לא הצטיינו בארוחות משפחתיות". בר זוהר משתפת באומץ: "גדלתי עם צימאון וכמיהה למשפחתיות עוטפת".

את ה"תיקון" שלה לאותו חסר ילדות מצאה בבית שהקימה עם זוארץ. "לשמחתי הגדולה בבית שלי ושל גיא זכיתי לתיקון. שבת אצלנו בבית זה תמיד מיוחד... תמיד השולחן ערוך חגיגי, תמיד מברכים על הלחם ויש קידוש", היא כותבת, ומציינת את הקידוש המשפחתי הנוסף שגיא עורך כשהוא חוזר מבית הכנסת - מה שהופך את היעדרו הנוכחי בשולחן השבת למורגש וכואב פי כמה.

גיא זוארץ ויעל בר זוהר,צילום: אינסטגרם

התרופה לגעגוע: "למלא את הוואקום בטוב"

כדי לא לשקוע בעצב בשבת האחרונה, בר זוהר החליטה לשבור שגרה ויצאה עם הילדים למסעדה בערב שבת, מהלך שהוגדר על ידה כהצלחה. "רציתי לשבור את השגרה וכדי לייצר לנו גם חוויות כיפיות ואחרות במהלך החודשיים הקרובים", הסבירה.

במהלך הארוחה, היא שיתפה כיצד ביקשה מכל ילד לספר על רגע משמעותי שעשה לו את השבוע, וקלטה פתאום "כמה הילדים גדלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר