"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אליקו חוטף מאם בנו: ''יש השלכות, קחו גלולות''

אחרי הפרידה המתוקשרת והילד המשותף, לירז ארז מעוררת סערה ברשת • סרטון עם ג'ון ותיאור בעייתי גררו שלל תגובות • וגם: כך היא הגיבה לטוקבקיסטים

,עודכן
0השמעה
אליקו ולירז עם התינוק הקטן בטקס הברית. צילום: ללא קרדיט

הזוגיות הישנה של שדרן הרדיו המפורסם אליקו וכוכבת הרשת הצעירה לירז ארז מסרבת לרדת מהכותרות. לירז פרסמה סרטון בטקטוק יחד עם בנם המשותף ג'ון ויצרה סערה ברשתות כשכתבה בתיאור: ''יש השלכות, קחו גלולות''. כזכור השניים הפתיעו את כל המדינה כשהכריזו על אירוסין ותינוק משותף על אף פער גילאים של 27 שנים, וגם עכשיו כמעט 3 שנים אחרי, נראה שסיפור מסרב להירגע.

@liraz_erez

יש השלכות קחו גלולות❤️

♬ original sound - a !

הסרטון גרר תגובות רבות ברחבי הרשת ואחרי שחטפה אש , לירז ציננה והגיבה: ''יאללה קצת צחוקים די להתייפייף, אני לא עושה רומנטיזציה לאימהות בגיל 19, אין קשר לאהבה שלי לג'ון. אין עבודה קשה מלהיות אמא, שאפו לכל הנשים''.

הרשמו לניוזלטר שלנו - כל מה שמעניין, מרענן ומעורר השראה – במקום אחד

הטרנדים החמים ביותר באופנה, עיצוב ואורח חיים בריא. הצטרפו!

''אין קשר לאהבה שלי לג'ון'': התגובה של לירז ארז,

בנובמבר האחרון התראיינה לירז על הזוגיות המתוקשרת ועל האמהות בגיל צעיר בפודקאסט ''הברזייה'' של בר זגה: "מאוד אהבתי אותו אהבה מעוורת לא שמתי לב לשום דבר לא ראיתי כלום''. עוד הוסיפה כי: אני חושבת שאם הייתי יכולה לחזור אחורה בזמן ולא לעבור את כל מה שעברתי הייתי לוחצת בטל".

לגבי הקשר עם אליקו היא סיפרה כי הם לא בקשר בכלל: "רק בנוגע לג'וני, אין בינינו קשר מעבר". לירז פתחה את הלב וסיפרה גם על גירושי הוריה שהשפיעו עליה בגיל צעיר ועל הפרעות האכילה והפוסט טראומה שבאה בעקבות כך: "זה התחיל בגיל 15. ההורים שלי התגרשו והגירושים היו נורא נורא קשים ולקחתי את זה מאוד מאוד קשה. אבא שלי עזב ונותק הקשר עם האחים שלי והרגשתי מאוד לבד והיה לי קשה להיות בבית."הגעתי למשקל הכי נמוך שלי שזה 28 קילו. המשקל היה כל כך נמוך, הייתי בסכנת חיים ממש, הייתי על סוף מוות".

ימים יפים יותר,צילום: שמור במערכת "For Real"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר