רוסלנה רודינה. מחפשת גבר אמיד. צילום: אינסטגרם

רוסלנה רודינה: "לא אצא עם נהג מונית - הבחור הבא יהיה איש אמיד"

בראיון עם טילטיל, רוסלנה דיברה בכנות על הסטנדרטים החדשים שלה בזוגיות • היא מודה שלא תתנצל על הבחירות שלה ומבהירה למה לא תצא עם מי שלא עומד בלייף סטייל שלה

אם חשבתם שרוסלנה רודינה מתכוונת להתנצל על הסטנדרטים שלה, תחשבו שוב. בראיון פתוח וכנה במיוחד אצל החבר הקרוב טילטיל, היא החליטה להסיר את הכפפות ולדבר על מה היא באמת מחפשת בגבר הבא שלה. ספוילר: רומנטיקה זה חשוב, אבל גם חשבון הבנק משחק תפקיד.

רוסלנה רודינה: "נגמרו הימים שהייתי פראיירית"

רוסלנה, שנמצאת בתקופה של מיקוד עצמי, מודה שהגישה שלה לאהבה השתנתה. "הייתי פראיירית. היום אני אומרת - הבחור הבא שאצא איתו יהיה איש אמיד", היא יורה בביטחון, "אני לא מתביישת להגיד את זה ושכל אחד יעשה מה הוא רוצה".

לפני שאתם מרימים גבה, היא ממהרת להרגיע את המבקרים ומסבירה שלא מדובר בחיפוש אחר "ארנק" מהלך, אלא במישהו שיכול להכיל את החיים שלה. "למה לאנשים עם כסף אין להם רגש? אני לא אצא עם מישהו רק בשביל ארנק", היא מבהירה, אבל מדגישה שבעולם שלה, אהבה צריכה להגיע עם התאמה בסטטוס.

למה לא נהג מונית?

אחד הרגעים היותר כנים בראיון היה כשרוסלנה נתנה דוגמה קונקרטית לפערים שמונעים זוגיות מבחינתה. "עם נהג מונית לא אצא - כי הוא לא מתאים לרמת החיים שלי", היא אומרת בפשטות. "זה הרצונות והמחשבות שלי, ולא מעניין אותי מה אנשים חושבים. אני רוצה להמשיך לחיות את החיים שלי בצורה מסוימת".

היא מסרבת להרגיש לא בנוח עם ההצלחה שלה או עם הציפיות שלה מבן הזוג: "למה אני צריכה להתנצל? אני יכולה להביא כל אחד".

רוסלנה רודינה. לנהגי מונית אין סיכוי איתה, צילום: מייגן מימון

שנה בלי דייטים (ובינתיים טוב לה)

אז איפה מוצאים את אותו "איש עסקים" מסתורי? רוסלנה מגלה שהיא ממש לא שורפת זמן באפליקציות היכרויות. למעשה, היא לקחה צעד אחורה. "אני לא יוצאת לדייטים כל היום. אני שנה שלמה לא", היא אמרה.

במקום לרדוף אחרי אהבה, היא בוחרת בגישה הישנה והטובה - לחכות שזה יבוא מהסביבה הטבעית. "אני יודעת בדיוק מה אני רוצה ומאוד ממוקדת. מה שצריך להיות שלי יגיע אליי", היא מסכמת, ובונה על השידוך הקלאסי: "אני מחפשת איש עסקים שיגיע דרך חברים משותפים". אנחנו כבר מחכים להזמנה לחתונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...