"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גרושתו של נירו לוי: "מה יש לך לחפש אצל ילדה בת 18?"

הדוגמנית קארין כהן התראיינה בפודקאסט של טום באום מבית "All in", וסיפרה על מערכת היחסים שהייתה לה בגיל צעיר עם כוכב "רמזור" • "אני חושבת שהיינו זיווג נוראי"

,עודכן
0השמעה
נירו לוי וקארין כהן ב-2010. צילום: מאיר פרטוש

דוגמנית העברקארין כהן, שפרצה בריאליטי "הדוגמניות", הגיעה לפודקאסט של טום באום ושוחחה על הקשר עם הגרוש נירו לוי.

במהלך הפודקאסט, באום הזכיר את שמו של לוי ושאל את כהן מתי בפעם האחרונה היא דיברה איתו. כהן היססה ולאחר מכן אמרה: "הוא היה תקופה בחיים שלי. היינו נשואים. יש לי רק דברים טובים לומר עליו, אני פשוט חושבת שהיינו זיווג נוראי".

@tombaumofficial

באום שאל למה הם היו לדבריה "זיווג נוראי" וכהן ענתה: "ילדה צעירה שהתאהבה בגבר שמבוגר ממנה כמעט ב-20 שנה. היום אם הילדה שלי תבוא ותגיד לי שהיא מאוהבת בגבר שמבוגר ממנה ב-20 שנה, אני נותנת לה שתי סטירות וקושרת אותה במרתף. לא יודעת איך אימא שלי לא עשתה את זה".

אחר כך, דיברה כהן על האחריות של לוי בסיטואציה. "איפה האחריות שלך כגבר להגיד לי 'מי את בכלל'? צוציקית קטנה. מה יש לך כגבר בן 40 לחפש אצל ילדה בת 18?", תהתה כהן.

"נראה לי שזו תופעה מאוד ידועה גבר בן 40 שאוהב ילדה בת 20", אמר באום בתגובה. "אני לא שופטת, אני אישית חושבת שזה פסול", ענתה כהן והוסיפה: "לי קל להגיד את זה כי אני הייתי שם. אני חושבת שנירו הוא גם בן אדם חכם, הוא בן אדם עמוק, הוא לא בן אדם טיפש. אני לא מבינה מה לקה שם בחסר ולמה הוא בכלל פתח לזה את הדלת".

נירו לוי וקארין כהן כזוג נשוי,צילום: מאיר פרטוש

כשנשאלה אם היא מצטערת על הזוגיות, ענתה כהן: "מה פתאום? ממש לא. אם גם נהיה אמיתיים, היא גם הקפיצה לי את הקריירה. בזמנו לא רציתי את נירו כי חשבתי על הקריירה שלי. היה שם איזשהו קליק, הייתה שם איזו אהבת ילדות. אבל היום כשאני מסתכלת על זה, זה מאוד תרם לי במה שעשיתי".

קארין כהן נישאה לשחקן נירו לוי בשנת 2010 והתגרשה ממנו בשנה לאחר מכן. מאז 2015 היא מתגוררת בלוס אנג'לס עם בן זוגה ולהם שתי בנות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר