רציתי חברות. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם aj_dc

"יכולתי לנשק אותה": הגיי שיצא לדייט ראשון עם אישה

אחרי סרטון שהפך לוויראלי עם מיליוני צפיות, יוצר תוכן גיי מצא את עצמו בדייט מפתיע עם אישה • "אני לא יודע איך להסביר את זה, פשוט נמשכתי אליה באופן כללי"

לפעמים החיים מתעקשים להפתיע אותנו דווקא כשנדמה שאנחנו מכירים את עצמנו הכי טוב. זה בדיוק מה שקרה ליוצר התוכן - la_vie_en_aj@, בן 39, שמגדיר את עצמו כגיי מאז ומתמיד, אבל מצא את עצמו לאחרונה בדייט אמיתי עם אישה.

"כן, אני יודע איך זה נשמע"' הוא אומר בתחילת הסרטון, "אנחנו ממש צריכים לדבר על זה".

הוא מספר שהכול התחיל לפני שנה, כשהעלה סרטון שהפך לוויראלי במיוחד, יותר מ־20 מיליון צפיות, על המושג "נישואי לבנדר". "זה כשגבר גיי ואישה, אולי היא קווירית ואולי לא, מקימים זוגיות מכל מיני סיבות", הוא מסביר. "אני רציתי חברות, בית, משפחה - דברים שלא קרו אצלי עדיין".

לדבריו, הסרטון הציף אותו בהודעות מרחבי העולם. "תגובות, הודעות בפרטי, מיילים… קיבלתי המון פניות בנוסח 'הייתי שמחה להכיר ולראות לאן זה הולך'. זה היה מדהים, וגם קצת מציף. התעלמתי כמעט מכולם, כי לא ידעתי אם זה בכלל מה שאני רוצה".

ואז הגיעה ההודעה ששינתה הכול. "אישה אחת, שחקנית-דוגמנית, כתבה לי הודעה. הייתי בתקופה יצירתית ואמרתי 'יאללה, למה לא?' והיינו בקשר, זה הרגיש טבעי".

השניים סיכמו שאם יימצאו באותה עיר, ייפגשו. וכשהגיעו שניהם ללוס אנג'לס - זה קרה. "בן אדם נורמלי היה מציע קפה או הליכה", הוא אומר. "אבל אני טיפוס של 'הכול או כלום'. אמרתי, בואי נלך לארוחת ערב".

טיפוס של "הכל או כלום", צילום: מתוך עמוד האינסטגרם aj_dc

וכאן מגיע הרגע שבו התחיל להבין מה בעצם קורה. "נפגשנו והיא הייתה מדהימה. וישבנו שלוש שעות. לא היה שום לחץ, אבל ברקע כל הזמן חשבתי על איך הכרנו, ואם זה בכלל יכול להיות משהו".

למרות הזהות המגובשת שלו, הוא מודה: "נמשכתי אליה. אני לא יודע איך להסביר את זה. פשוט נמשכתי אליה באופן כללי".

הדייט הסתיים בלי נשיקה, בלי דרמה, רק תחושת חיבור מפתיעה. "חזרתי הביתה וקלטתי - וואו, זה היה דייט. אפילו חשבתי: יכולתי לנשק אותה. ואולי אפילו הייתי אוהב את זה. אני לא יודע".

אז לאן זה הולך? כרגע הוא לא מגדיר. "כל מה שאני יודע הוא שזה היה הדייט הראשון שלי עם אישה", הוא מסכם, "ואני גבר גיי שעומד להיות בן 40".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...