"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא ציפיתי": דניאלה פיק על המחווה המרגשת ביותר של טרנטינו

השחקנית והזמרת לשעבר התראיינה לניו יורק פוסט בעקבות הסרט החדש שלה "ההימור המושלם", וסיפרה על המחווה הכי יפה שבמאי הקולנוע עשה עבורה • "זו הפעם הראשונה שחוויתי משהו כזה"

,עודכן
0השמעה
דניאלה פיק וקוונטין טרנטינו. צילום: רויטרס

דניאלה פיקחשפה במהלך ראיון עם ה"ניו יורק פוסט" את המחווה המרגשת והמתוקה ביותר שקיבלה מבעלה הבמאי קוונטין טרנטינו.

"היה משהו באמת מפתיע שהוא עשה, שלא ציפיתי שהוא יעשה, כי זה היה משהו שלא הייתי חושבת עליו בכלל", היא סיפרה בעיתונות לניו יורק פוסט.

דניאלה פיק וקוונטין טרנטינו על השטיח האדום,צילום: אי.אף.פי

"זה היה עם הרבה תכנון ופרטים. וזה באמת השפיע עליי", אמרה. "אני חושבת שזה היה בשנה השנייה שבה רק התחלנו לצאת או משהו כזה וזו הייתה השנה הראשונה שחג המולד וחנוכה היו באותו זמן", נזכרה פיק.

"אני זוכרת שפשוט נחתתי בלוס אנג'לס כי חזרתי מעבודה בישראל, וזה היה בערך שש בבוקר וחזרתי לבית. הוא היה מלא חנוכיות, מנורות וחפצי חנוכה, לצד חפצים של חג המולד והמון מתנות עטופות. זו הייתה הפעם הראשונה שאי פעם חוויתי משהו כזה".

מה שהיה אפילו יותר מיוחד היה קפדנותו של טרנטינו בפרטים. "הוא באמת הקפיד שיהיו הרבה דברים, בשבילי כיהודייה, לחנוכה. וזה היה כל כך חמוד. זה מדהים לחשוב על האדם שאתה אוהב ולחשוב מה יגרום להם להרגיש בבית", היא המשיכה. "בשבילי, זה היה מאוד מפתיע ומרגש".

"מאוד מפתיע ומרגש". קוונטין טרנטינו בפסטיבל קאן ב-2023,צילום: איי.אף.פי.

פיק אמרה גם שטרנטינו תומך בקריירה שלה. בזמן שגילמה את סוניה בסרט החדש שלה "ההימור המושלם ("The Perfect Gamble") השחקנית למדה טקסטים בבית תוך טיפול בילדיהם ונעזרה בטיפים שלו.

"תמיד יש לו עצה מעולה", השחקנית דיברה בחיבה על בעלה. "כלומר, אני תמיד מבקשת ממנו עצה, אבל הוא תמיד אומר, 'אה, זה נהדר, זה נהדר. תמשיכי לעשות את זה'. אז אני רק מנסה לשאול אותו, 'לעשות את זה ככה או ככה?' לפעמים זה בדברים הקטנים. הוא שמע את הסצנות הללו שאני בהן מאה פעמים. כלומר, אני עשיתי את זה כל הזמן. הייתי מטיילת בבית עם כביסה, מבשלת לילדים וחוזרת על השורות של סוניה. אז הוא חי עם סוניה לתקופה".

"פחדתי לחלום על משחק". דניאלה פיק,צילום: רותם לבל

מותחן האקשן הוא התפקיד השני של פיק אי פעם. הפרויקט עוקב אחרי צ'ארלי (דיוויד ארקט) המשתחרר מהכלא ומסתבך עם המאפיה לאחר פתיחת קזינו בלתי חוקי.

"משחק הוא משהו שפחדתי אפילו לחלום עליו במשך זמן מה כי הייתי פשוט עסוקה בדוגמנות, שירה ועשייה של דברים אחרים. אבל זה באמת החזיר אותי לאחת התשוקות הראשונות שלי בחיים ובהתבגרות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר