"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מ-4 היריונות במקביל למורה דרך: אוהד בוזגלו פותח אקדמיה לגברים

הכוכב שנודע בריבוי מערכות יחסים וחוסר יכולת להתחייב לאחת, רוצה לסייע לגברים שלא הולך להם עם בנות המין השני • "תפיסת העולם שלי הוכיחה את עצמה לאורך שנים ארוכות"

,עודכן
0השמעה
אוהד בוזגלו. צילום: אינסטגרם

מיואשים מהסטטוס הרומנטי שלכם? מאסתם באפליקציות ההיכרויות? אם אתם גברים שלא מצליחים למצוא זוגיות, כוכב "הבוזגלוס" אוהד בוזגלו מבטיח להיות הקופידון הפרטי שלכם וכל מה שאתם צריכים לעשות הוא להירשם לאקדמיה ראשונה מסוגה לזוגיות שהוא ייסד ועומד בראשה.

"טוב, חברים מוכנים לזה? האקדמיה להצלחה עם נשים על פי אוהד בוזגלו, נשמע טוב, הא?", פרגן בוזגלו (42) לעצמו כבר בתחילת הסרטון והמשיך ותיאר מה יכלול המיזם העסקי הרומנטי החדש שלו.

"האקדמיה הראשונה בישראל. אני בעצמי אלווה באופן אישי גברים, בתוכנית מטורפת וחדשנית לאורך חצי שנה. חבר'ה, לאחר תקופה ארוכה של הכנות, שלי ושל הצוות, אנחנו יוצאים לדרך ולהרשמה כבר ביום ראשון", עדכן ואז המשיך וסיפר על מצבם הקשה של הגברים בישראל בכל הקשור להצלחה שלהם בתחום הרומנטי.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎אוהד בוזגלו‎‏ (@‏‎ohad_buzaglo_official‎‏)‎‏

"תראו, זה לא סוד שהמצב של הגבר הממוצע בכל מה שקשור להצלחה עם נשים הוא בכי רע. היום גברים רגילים לחוסר הצלחה, רגילים למילה 'לא' ורגילים לסירוב. שמעתי את כל המאמני דייטינג למיניהם על השלבים שלהם להתחלה עם נשים שהם מלמדים את הגברים", המשיך והסביר למה המצב גרוע כל כך.

"לא פלא שהמצב הוא כזה. מלמדים גבר להתחיל עם אישה בשתי דקות בחמישה שלבים ברחוב. נו, זה נראה לכם רציני? הסיכוי שזה יקרה מראש אבוד. צריך להיות משהו מאוד מאוד מיוחד כדי שאישה תענה לגבר שנופל עליה בצורה כזו ברחוב".

הדובדבן האמיתי הגיע כשבוזגלו המשיך ופירט מה בדיוק יקבלו הגברים שיפקידו את הלב שלהם בידיו. "מה שאני אומר, עזבו דייטינג. מכל הדברים שעד כה שמעתם. אני הולך ללמד אתם להצליח עם נשים, אוקיי? כן, הצלחה עם נשים בכללי, לא דייט ולא קשר כזה או אחר. להצליח עם נשים בגדול", התחייב.

"תפיסת העולם שלי הוכיחה את עצמה לאורך שנים ארוכות הרבה לפני שהתפרסמתי", אמר בוזגלו שכידועשיתף בעבר בגאווה בסגנון חייו הכולל מערכות יחסים מרובות נשים, הסכם זוגיות המאפשר לו "ימי רווקות" מוחלטים במהלך השבוע, סירוב מוחלט להתחייב בשלב זה בחייו למערכת יחסים מונוגמית וגם טען כי הכניס ארבע נשים להיריון בשנה האחרונה.

"תמיד ידעתי שאני פועל אחרת, מבין אחרת ושיש לי את הנוסחה ללב האישה. אני לא מדבר על התדמית שלי כמו שחושבים מבחוץ, אני לא פלייר, אני לא מחליף נשים כמו גרביים וכמו שמנסים לתאר אותי גורמים כאלה ואחרים", המשיך וסיפר.

הולך ללמד את השיטה. בוזגלו / צילום: אור גפן

"אני גבר שתמיד הצליח עם נשים ותמיד היה אהוב על ידי מי שהכירה אותי. כמות הנשים שהייתה איתי היא חריגה בכל קנה מידה וזה לא קורה סתם. נשים לא יהיו עם מי שלא מכבד אותן. נשים לא יהיו עם מי שלא נותן להן הרגשה טובה.

"אל תגידו לי פרסום. אף אחת לא רוצה להתפרסם דרכי ולהיות אחת מכמה. מעולם, מעולם לא שילמתי לאף בחורה לעמוד או להיות לידי,הבהיר והמשיך וסיפר איך מגיל צעיר היה לדבריו ג'נטלמן שידע תמיד להתנהל עם נשים וכל זה קרה הרבה לפני שהתפרסם. עוד המשיך וסיפר כי עם ההצלחה כמות הנשים הכפילה ושילשה את עצמה עד שהבין כי השיטה שלו ששדרגה ושכללה את עצמה במהלך השנים לא יכולה להישאר רק אצלו כשבסופו של הסרטון התחייב להעביר את הידע שלו לגברי ישראל ולשפר את אחוזי ההצלחה שלהם עם נשים באופן משמעותי כשהוא מבטיח ללמד טכניקות מגוונות כולל כאלו פרונטליות וברשת.

"המידע באקדמיה יהיה מטורף וחדשני", הבטיח וסיפר כיצד ייקח את הגבר שאינו יודע להתנהל רומנטית ויהפוך אותו לזכר אלפא שבטוח בעצמו וכמעט ולא יקבל לא. גם לנשות ישראל יהיה אתגר. כל השעמום שלהן מהגברים של היום יתפוגג. אז אולי זה יגביר לי את התחרות עם גברים", אמר, "אבל הסיפוק שלי מלעזור לאחרים יהיה ענק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר