Loading...

true

למען המילואימניקים: אפליקציית הדייטינג שממחזרת אקסים חוזרת

אין כמו קצת רומנטיקה ונחמה בתקופת המלחמה, אבל למי יש זמן להכיר אנשים חדשים? • ב-am:pm מחזירים את אפליקציית ההיכרויות בגרסת מלחמה

למחזר זו לא מילה גסה: ב-am:pm, רשת הסופרמרקטים האורבנית, מבינים שההיערכות לנוכח התמשכות המלחמה חייבת להיות אחרת, הן בחזית הלחימה והן בחזית הרומנטית, כי מי מאיתנו לא זקוק לקצת אהבה ותמיכה מבית? 

הביקוש העצום לבן או בת זוג מקרב המילואימניקים והמילואימניקיות והעובדה שלאף אחד אין באמת זמן או חשק להכיר אנשים חדשים, גרמו לאמ:פמ להחזיר את אפליקציית הדייטינג שמחברת בין אקסים "od:pm". במקום לתהות אם לסמס לאקס או לאקסית, לחשוב אם יגיבו או יענו להודעה, אפשר פשוט להתחבר לאפליקציה.

העיצוב של הממשק עודכן בהתאם לתקופה עם תוספת כנפי טיס נכספות, אך הפעלתו נשארה ידידותית ופשוטה כפי שהייתה בעבר: מורידים את האפליקציה, מוסיפים את מספרי הטלפון של המילואימניק/ית, ואם גם הם ביצעו אותה פעולה – יש לכם התאמה מחודשת.

מחפשים אהבה בתקופת מלחמה. אילוסטרציה, צילום: GettyImages

"אמ:פמ חרטה על דגלה להביא ללקוחותיה ערך מוסף ייחודי, לצד חדשנות מוצרית וחוויית קנייה אורבנית דינמית וצעירה המאפיינת את הרשת. כל מהלך שאנו יוזמים, כמו גם אפליקציית הדייטינג שהחלטנו להחזיר לטובת המילואימניקיות והמילואימניקים האמיצים שלנו, הינו בהשראתה ולמען הקהל שלנו", מסרה נטלי מורדי, מנהלת השיווק של am:pm. "אמ:פמ מחבקת ומחזקת את חיילי צה"ל וכוחות הביטחון, מייחלת להחלמת הפצועים ולהחזרת כל החטופים הביתה".   

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...