"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כוכבת ריאליטי האהבה הותקפה: "בחרה בכבשה, שיחקה בגברים"
נויה אריאלי ציינה שנה, חודש ושלושה ימים לזוגיות שלה ונאלצה להתמודד עם ביקורת מרושעת במיוחד • איך היא בחרה להגיב על כך?
יוצאת למתקפה נגד שני גברים ב"האח הגדול". נויה אריאלי. צילום: שמעון בוכריס

כוכבת ריאליטי האהבה הותקפה: "בחרה בכבשה, שיחקה בגברים"

נויה אריאלי ציינה שנה, חודש ושלושה ימים לזוגיות שלה ונאלצה להתמודד עם ביקורת מרושעת במיוחד • איך היא בחרה להגיב על כך?

,עודכן
0השמעה

נויה אריאליחטפה אמש (שלישי) ביקורת על הזוגיות המפתיעה שלה עם הבחור שהכירה על המסך בריאליטי "אהבה חדשה" דור טאוב, ממנו כזכור נפרדה במהלך התוכנית. דווקא בסרטון שעסק בשגרת התזונה היומית של אריאלי, בחרה אחת הגולשות להטיח בה האשמות על התנהגותה במהלך המשחק. עוד קודם לכן סיפרה הכוכבת על המורכבות של ניהול מערכת יחסים עם גבר שעוסק גם הוא ביצירת תוכן.

"אדם משעמם", נכתב בפתח הטוקבק שאליו בחרה אריאלי להתייחס. "בחרה בכבשה דולי (הכוונה היא לבן זוגה הנוכחי דור טאוב ; י"ד), ושיחקה ברגשות של גברים אחרים, שחקנים", האשימה הגולשת.

אריאלי בתגובה השיבה לה: "שנה, חודש ושלושה ימים של שיחוק" בתוספת אימוג'י מאוהב. גם על גבי הסטורי שהעלתה אריאלי לחשבונה באינסטגרם עם צילום המסך של הטוקבק והתגובה שלה היא ציינה את הזמן שהיא וטאוב בזוגיות.

צילום מסך אינסטגרם

שעות קודם לכן פתחה אריאלי בסשן של שאלות ותשובות עם הגולשים, שבמהלכו נדרשה להשיב על שאלה בנוגע למערכת היחסים שלה עם דור. "אני עדיין בהלם מכל הסיפור שלכם, כל הכבוד לכם", נכתב. "איך יודעים באהבה שזה זה?", שאלו.

"לא כל הנוצץ הוא זהב", ביקשה אריאלי להדגיש. "שני יוצרי תוכן בבית אחד זה מסוכן. אבל דבר אחד הבנתי, שבשביל זוגיות טובה צריך לעבוד. ואיך יודעים שזה זה? דור לא השאיר לי ספקות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו