מעין דורי, שרק לפני מספר ימים התפרקה בפוסט באינסטגרם וסיפרה על פחדיה הגדולים ועל הפסימיות שהשתלטה עליה בעקבות הטבח שאירע בשבת השחורה, קמה הבוקר (ראשון) במצב רוח שונה לחלוטין כשגמלה בלבה ההחלטה לגייס את כל מאמציה על מנת לייצר אופטימיות בקרב הגולשים באינסטגרם, אופטימיות שכבר הוכיחה את עצמה בהתנהלות מול בן זוגה החדש. לשם כך היא גייסה אדם קרוב במיוחד.
"שבוע טוב אנשים יקרים ואהובים, קודם כל רציתי להגיד לכם שהתגובות שלכם באמת ממלאות אותי בכל כך הרבה טוב וכוח ואני עומדת בהבטחתי ואני חזקה ואני שמה ספוטים על נקודות אור טובות", עדכנה. "אני שולחת לחיים שלי (הכוונה לבן זוגה) כל יום משהו כזה כדי להרים והחלטתי שלמה שאני לא אעשה את זה גם פה בעצם. כי מאז שאני עושה את זה איתו זה עושה לי טוב ולו טוב, ועכשיו בעצם אפשר לעשות את זה אפילו בענק, כי רק אור מנצח את החושך. את זה אנחנו יודעים. אנחנו חייבים להגביר את האור. אז קבלו את הפינה היומית זריקה של אור מהעורף".
דקות ספורות לאחר מכן, חשפה דורי את האיש שגייסה למאמץ להעלות חיוך על פניהם של עוקביה, אביה, שסיפר על כך שהוא לוקח חלק פעיל בריהוט הבית החדש של מעין בתל אביב. "אבא שלי תמיד תמיד ממלא את לבי, תקשיבו לו", אמרה רגע לפני שביקשה ממנו לייעץ מניסיונו ולהעניק טיפים לשיפור מצב הרוח. "מה שצריך לעשות, חבר'ה, זה להיות עסוקים. יש לי פה תחביב, כל אחד צריך למצוא את התחביב שלו".
בהמשך ניהל דורי שיחה עם אביה שבמהלכה הסביר מה מרומם את רוחו. "אני עובד אצל הבת שלי, מעיין. היא כמו תמיד, כל פעם שהיא עוברת דירה, איזה חודש היא לא גרה בה בגלל כל מיני סיבות, הפעם זה בגלל המלחמה. אז לא מתייאשים, אני עושה כל מיני דברים", אמר רגע לפני שהפנה את מעיין לצלם את פריט העץ שעליו הוא עמל כרגע, כדי להסב אותו לבר. "אין על אבא שלי בעולם", סיכמה דורי על גבי סטורי מחיוך במיוחד. "להיות עסוקים, לעשות דברים שאנחנו אוהבים, נעבור את זה", חתם האב רגע לפני שנשק לבתו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

