"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"גבר כזה את לא תמצאי"
בתה של יוצאת "האח הגדול" גל קספרס מנסה לשדך לה את אחד הדיירים לשעבר • "הזמנתי אותו לבוא אלינו והוא כתב שהוא מבטיח לבוא"
לא כל הנוצץ זהב. גיא איתן. צילום: אורן בן חקון

"גבר כזה את לא תמצאי"

בתה של יוצאת "האח הגדול" גל קספרס מנסה לשדך לה את אחד הדיירים לשעבר • "הזמנתי אותו לבוא אלינו והוא כתב שהוא מבטיח לבוא"

,עודכן
0השמעה

גל קספרסשיצאה ברעש גדול מבית האח בתחילת העונה ובחרה גם לא להגיע לגמר ולבלות במקום בפריז, שיתפה הבוקר (שני) את 34 אלף עוקביה באינסטגרם כי בתה פיתחה קראש על אחד מדיירי העונה ומנסה לשדך לה אותו.

"הזמנתי את גיא אלינו מתישהו", הודיעה לקספרס בתה רוני, בצילום מסך של התכתבות ווטסאפ בין השתיים אותו שיתפה, בו התלוצצה קספרס כי בתה מאוהבת בגיא איתן ומנסה לשדך לה אותו.

גל קספרס

"מחר בבוקר אני בבית", עדכנה קספרס (37) על מועד שובה מחופשתה בפריז. "לא יודעת מתי, פשוט אמרתי לו לבוא אלינו והוא כתב שהוא יבוא מבטיח, שנהנה מהבית הריק וכל מה שאנחנו צריכים הוא פה", כתבה לה בתשובה בתה רוני והוסיפה בהתלהבות: "חיים שלנו בלב", תוך שהיא ספק מייעצת ספק כמעט דורשת מאמה לפתוח את הראש והלב לאפשרות לצאת עם איתן (33) "גבר כזה את לא תמצאי יותר", המשיכה במסע השכנוע של אמה. "גם יופי גם אופי", כתבה כשקספרס מציינת בצד "מה לגבי זה שהבת שלי מאוהבת בגיא ומשכנעת אותי לצאת איתו", כשהיא מתייגת את איתן.

גמר האח הגדול 2023 - ראיון עם המודחים / כתב: אסף הדר // צילום: יניב זוהר // עריכה: לירון עזר

כזכור, לאחר פרישתו של גיא מבית האח, קספרס שכאמור חטפה לא מעט אש על האופן בו התנהלה בעת שהותה בבית האח, ביקשה להרים ולחזק אותו עם השיבה שלו לחיים שמחוץ לכותלי הבית. "תרימו לאיש הזה שעמד על העקרונות שלו וידע לפרוש בזמן", כתבה אז בסטורי. אז האם נזכה כעת לצפות בסיפור אהבה חדש ולא צפוי מחוץ לבית האח? לקופידון הגדול הפתרונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו