"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אבא יש רק שניים - וזה אותו דבר
מחקר חדש: אין הבדל בין ילדים להורים חד-מיניים לבין ילדים להורים הטרוסקסואלים
זוג גאה. הילדים גדלים כמו במשפחות הטרוסקסואליות | צילום: gettyimages

אבא יש רק שניים - וזה אותו דבר

מחקר חדש: אין הבדל בין ילדים להורים חד-מיניים לבין ילדים להורים הטרוסקסואלים

מערכת היום
, עודכן

עוד ועוד מדינות מאשרות נישואים חד-מיניים ובמקביל ניתן לשמוע ביקורת רבה על הורות חד-מינית ותאים משפחתיים שאינם שמרנים. מחקר חדש מגלה כי לפחות בכל הנוגע לילדים - אין הבדל בין הורות חד מינית לבין הורות הטרוסקסואלית.

מדענים מסכימים כי אין הבדל בין ילדים שגודלו על ידי הורים בני אותו מין לבין ילדים שגודלו על ידי הורים הטרוסקסואלים. כך עולה ממחקר חדש המשותף לאוניברסיטת אורגון ולאוניברסיטת קולורדו.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

המחקר החדש בחן 19,000 מחקרים הקשורים להורות חד-מינית שפורסמו החל משנת 1977 ועד שנת 2013. "הקונצנזוס מפתיע לגבי חוסר ההבדל בין ילדים שגודלו על ידי הורים חד-מיניים לבין כאלה שגודלו על ידי הורים הטרוסקסואלים", אמר אחד ממובילי המחקר, הסוציולוג פרופ' ריאן לייט מאוניברסיטת אורגון. לדבריו, המחקר הנוכחי הוא המחקר המקיף ביותר בנושא הזה.

פרופ' לייט הוסיף כי בשנות השמונים והתשעים הציגו המחקרים כמה חילוקי דעות בין החוקרים לגבי הורים חד-מיניים, אך לקראת שנת 2000 החלה להתגבש אחדות דעים כי אין הבדל בין הורות חד-מינית ובין הורות הטרוסקסואלית מבחינה פסיכולוגית, התנהגותית או חינוכית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...