לידיעת הרווקים: נטע ברזילי מחפשת אהבה
זוכת האירוויזיון הצטרפה לאחרונה לאפליקציית היכרויות פופולרית • בעבר הייתה בזוגיות שנמשכה שנתיים וחצי, והותירה אותה שבורת לב
גם כוכבות בינלאומיות מחפשות אהבה: זוכת האירוויזיון הישראלית, נטע ברזילי, הצטרפה לאחרונה לאפליקציית ההיכרויות "באמבל", כך נודע ל"ישראל היום".
ברזילי הייתה בעבר בזוגיות שנמשכה למעלה משנתיים, עם אילן בן אור. הם נפרדו בחודש מרץ 2021 ומאז היא רווקה.

נטע ברזילי באפליקציית באמבל, צילום מסך
היא עברה תקופה מאתגרת אחרי הפרידה,ובריאיון ב-2021 סיפרה לנו על הקושי: "המחשבה הייתה לעבור עם אילן ללוס אנג'לס, אבל אז הגיעה הקורונה שגמרה הכל ונתקעתי בארץ שלא כיף לי בה, עם אדם שפתאום לא התחברתי לחיים שלו שם", היא משחזרת. "אחרי שנתיים וחצי שהיינו יחד כאן והיה כיף מאוד, פתאום יש לו חיים אחרים. הכל באנגלית, ומתגלים כל הפערים התרבותיים. מהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם".
"רציתי לעבור לגור איתו, ומן הסתם להתמקד גם במוזיקה שלי ובקריירה. הייתי שם חודש, והיה ברור מעשרת הימים הראשונים שזה לא יעבוד. אני ממש זוכרת את הרגע שבו הבנו שזה לא יקרה, וזה היה מאוד כואב, כי זה רגע שבו ידענו שאהבה זה לא מספיק".
כעת נראה שברזילי הצליחה להתאושש, והיא מוכנה לאהבה חדשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו