"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לירז ברניס מחפשת אהבה ברשת: "יש לכם מישהו להכיר לי?"
כמו רבים לפניה, המשפיענית ויוצאת "האח הגדול" כתבה פוסט ובו תיארה את בן הזוג האידיאלי עבורה • היא גם ביקשה מהגולשים לעזור לה למצוא אותו • מכירים מישהו רלוונטי? תפנו אליה
לירז ברניס | צילום: אריק סולטן

לירז ברניס מחפשת אהבה ברשת: "יש לכם מישהו להכיר לי?"

כמו רבים לפניה, המשפיענית ויוצאת "האח הגדול" כתבה פוסט ובו תיארה את בן הזוג האידיאלי עבורה • היא גם ביקשה מהגולשים לעזור לה למצוא אותו • מכירים מישהו רלוונטי? תפנו אליה

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יוצאת "האח הגדול"לירז ברניס(לשעבר אסייג) שיתפה בסוף השבוע את 59.5 אלף עוקביה באינסטגרם בכמיהה שלה לאהבה, וביקשה את עזרתם במציאת זיווג הגון.

"קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף", פתחה את הפוסט החשוף שלווה בתמונה שלה בשחור לבן. "לאחר הרבה מאוד מחשבה אם אני בכלל רוצה עוד זוגיות, החלטתי שמגיע לי לתת לעצמי הזדמנות אחת נוספת", שיתפה ברניס את עוקביה ברצון שלה למצוא שוב את שאהב ליבה.

"פה אתם נכנסים לתמונה", פנתה לעשרות אלפי עוקביה. "אתם בטוח מכירים אח, שכן, חבר, גיס או בוס. מישהו ממש איכותי שאולי יתאים לי", כתבה ואז פירטה את המפרט המבוקש של בן זוגה העתידי.

"אני מחפשת פרטנר לחיים משותפים. חכם מאוד, אופטימי, עם אינטליגנציה רגשית גבוהה ושתהיה בו שמחת חיים. לא מעשן שום דבר, לא קמצן, שיהיה אמיד, שרוצה להקים בית וילדים, אוהב חיות ועדיף שיהיה צמחוני. אני רוצה מישהו שמבין שזוגיות זו השקעה יומיומית ורוצה ומוכן לזה מאוד", הוסיפה.

"אני רוצה מישהו לצחוק איתו, להרגיש בטוחה. מישהו שאמת אחת בפיו ובליבו, כזה שלא מהסוג הבוגד והשקרן אלא תמים וטוב לב", חתמה את הרשימה והוסיפה: "כתבו לי בפרטי אם אתן מכירות ותתפללו בשבילי שאמצא אותו", כתבה.

ברניס הייתה נשואה בעבר, ובנובמבר 2021, לאחר מערכת יחסים של שנתיים כולל אירוסים של שנה, נפרדה מבן זוגה שחר לבנגורד. "אתם שואלים אותי ללא הפסקה וזה הזמן לענות לכם״, כתבה בסטורי שהעלתה לאינסטגרם לאחר שנודע דבר הפרידה שהצליחה להפתיע רבים.

״עברתי תקופה מטלטלת ועדיין, אני רווקה. תודה לכולם על הבעת הדאגה, הכל לטובה, תמיד. בבקשה תחסכו ממני שאלות, רק תשלחו ברכות ואהבה״, ביקשה והוסיפה: "בבקשה אל תשאלו למה ואיך או מה קרה. זה מקשה עליי מאוד. אני שבורה, ומנסה בכל כוחותיי לצאת מהעצבות הזו״.

ברניס אינה הידוענית היחידה בביצה שפונה אל הרשת החברתית ואל עוקביה בבקשה לעזור לה במציאת זוגיות. גם אורטל עמר ולירון ויסמן שיתפו בעבר את עשרות אלפי עוקביהן ברצונן למצוא אהבת אמת ופנו לעזרתם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...