"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האהבה מנצחת הכל? מיכל הקטנה העלתה תמונה עם בעלה והותקפה
שש תמונות העלתה כוכבת הילדים בסוף השבוע האחרון, כולן לצד בעלה זה 22 שנה. בתוך שלל המחמאות, היו גם לא מעט גולשות שהטיחו בה עלבונות והטילו ספק באותנטיות של הקשר הזוגי האוהב
צילום: שוקה כהן // מיכל הקטנה | צילום: שוקה כהן

האהבה מנצחת הכל? מיכל הקטנה העלתה תמונה עם בעלה והותקפה

שש תמונות העלתה כוכבת הילדים בסוף השבוע האחרון, כולן לצד בעלה זה 22 שנה. בתוך שלל המחמאות, היו גם לא מעט גולשות שהטיחו בה עלבונות והטילו ספק באותנטיות של הקשר הזוגי האוהב

יוסי דלאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מיכל הקטנה, שעושה בימים אלה את צעדיה הראשונים בעולם השירה למבוגרים, העלתה בחמישי האחרון סדרת תמונות זוגיות עם בעלה ניר ויצמן, לעמוד הפרטי שלה באינסטגרם, המונה 301 אלף עוקבים.

בפוסט שגרף אלפי לייקים ועשרות תגובות אוהדות, היינו עדים גם למגיבים שפחות התלהבו מהרומנטיקה הפוטוגנית שהפגינו השניים, וביקרו בחריפות את הזוג, כשהאשימו אותו בזיוף ובחיבור המונע מאינטרס כלכלי.

"אחרי 22 שנים, האהבה מנצחת הכל", הכריזה מיכל הקטנה בכותרת הפוסט שכלל את סדרת התמונות המדוברות שעוררו תגובות קשות.

"רק מהכתבה אפשר להבין איזה חיים ריקים יש לך", הטיחה אחת הגולשות במיכל. "הצביעות בלשדר חיים אידיאליים הורסת כל חלקה טובה בגוף ובנשמה שלך. הרי בסופו של דבר, את המציאות האמיתית רק את יודעת! לא הכל כסף והנאות. לנסות לצאת ולמצוא עוגן בזיוף זה הכי נורא. רואים שאת אוהבת אותו והוא לא אותך, ולכן תהיי חכמה וקומי. את לבד במערכת היחסים הזו", פסקה.

"בעיקר הכסף מנצח. יש כאן הרבה מה להפסיד", נרמז על העסק המצליח שאותו הקימו ניר ומיכל. "כשאוהבים ורוצים לשמור על אמת, פחות מצלמות ותשומי, ומבטיחה לכם תהיו מאושרים עד 120", ייעצו לויצמן. "הדיסוננס הזה בין להצחיק ילדים ללהצחיק מבוגרים", עקצה אחת העוקבות. "לא נראית פה שום זוגיות ושותפות", "מגיע לך יותר", "איזה מבטים דרמטיים ומזויפים", "הכל פייק וצביעות בנישואים שלכם", העליבו אחרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...