"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פדיחה אופנתית: התאומה של גל גדות
לא נעים: עיתונאית ראיינה את גדות בפרימיירה בלונדון לסרט בדיבובה כשהיא לובשת חליפה כמעט זהה לזו שלבשה גדות
גל גדות בפרימיירה // צילום: getty images

פדיחה אופנתית: התאומה של גל גדות

לא נעים: עיתונאית ראיינה את גדות בפרימיירה בלונדון לסרט בדיבובה כשהיא לובשת חליפה כמעט זהה לזו שלבשה גדות

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

גל גדותעושה לנו שוב נחת וגאווה ישראלית, הפעם בתחום האופנה. בהופעתה אמש (ראשון) בפרימיירה בלונדון לסרט האנימציה 'ראלף הורס את האינטרנט', שם היא מדבבת בסרט את הדמות של הנערה 'שאנק', גדות הגיעה בחליפה אדומה של בית האופנה 'מוגלר', והוכיחה שהיא אוהבתלאמץ טרנדים לוהטים.

אולם, תקרית מביכה במיוחד התגלתה לעינינו כשצפינו בשידור חי של גדות ממקום האירוע. זמן קצר לאחר שלחצה את ידיהם של המעריצים שהגיעו לפריימיירה, עיתונאית שניגשה לראיין אותה גנבה לגל את הלוק כשלבשה חליפת מכנס בגוון אדום, דומה מאד לחליפה שגדות לבשה.

הראיון שהעיתונאית לא תשכח עוד הרבה זמן

גדות חייכה, לא עשתה מזה עניין ומיד המשיכה בראיון, אך אנחנו בטוחות שאת ההרגשה הלא נעימה חוותה הכתבת בעצמה, כי אין מה לעשות, כשאת מול וונדר וומן שנראית כמו גל, אין סיכוי שתנצחי.

מדובר בחליפת מכנס מתרחב בגזרת סן טרופה, עם מכנס שהסתיר את נעלי העקב של סטיוארט ויצמן. הג'קט הצמוד חשף מפתח חזה ללא חולצה מתחת וללא תכשיט, מה ששידר מראה יוקרתי ונקי.

לא מזמן פרסמנו עלטרנד חליפות הגבריותשיככב החורף בענק, חליפות במגוון צבעים החל מחליפות קלאסיות בגווני חורף ואפילו בגוונים בוהקים כמו אדום, לבן, צהוב, טורקיז ועוד, וגדות מאמצת את הלוק בחום רב, וכשאת מאמצת טרנד כזה לאירוע פומבי, צפי שאת עלולה להיתקל בעוד נשים שחשבו במקרה על אותו דבר.

הכי מנצחת בהשוואה // צילום: getty imagesטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...