"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מותג התיקים של הפאשניסטיות מגיע לארץ
פופ אפ לזמן מוגבל בת"א של אחד מחמשת מותגי התיקים הטובים ביותר שמאחוריו עומדות שלוש ישראליות • חדשות האופנה
צילום: מירב בן לולו // קומפלט תיקי ולרי

מותג התיקים של הפאשניסטיות מגיע לארץ

פופ אפ לזמן מוגבל בת"א של אחד מחמשת מותגי התיקים הטובים ביותר שמאחוריו עומדות שלוש ישראליות • חדשות האופנה

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

מותק התיקים Complét פותח לראשונה לזמן מוגבל חנות פופ-אפ בתל אביב. מדובר במותג נחשק על ידי פשניסטיות ואחד מחמשת מותגי התיקים הטובים ביותר שהוכתר השנה על ידי מגזין ווג בריטניה. אל יפן בחר במותג כאחד מהמותגים החדשים שיש להכיר לשנת 2019.

החנות תפעל למשך שבועיים (החל מה-7 באפריל) ותציג את קולקציית קיץ 2019. מאחורי המותג הבינלאומי עומדות שלוש ישראליות צעירות: ליאונורה פורר- אגמון, סיון מושקוביץ, ואמילי וויט-מרידור. בין חובבות המותג ניתן למצוא את הבלוגרית לינדה טול, עורכת ווג מקסיקו ודרום אמריקה קרלה מרטינה דה סלאז, ועורכת של הארפר בזאר - קרי פיארי. קולקציית הקיץ נמכרת בחנויות הכלבו והבוטיקים המובילים בעולם כמו Selfridges, Neiman Marcus והבוטיק הידוע Browns בלונדון.

שלושת הישראליות, מקימות המותג, זיהו את הביקוש בישראל והחליטו לחזור ארצה ולפתוח חנות פופ-אפ לשבועיים.

קולקציית הקיץ מציעה מבחר רחב של תיקי עור ביניהם: תיקי יד עם רצועה עגולה הייחודית למותג, תיקי גב, קלאצ'ים, ועוד. התיקים בסגנון קלאסי עם טאץ' טרנדי בצבעוניות הנעה בין צבעים רגועים של ורוד ניוד, סגול לילך ולבן ועד צבעים נועזים ירוק בקבוק, סגול חציל, כתום בוהק ועוד.

בקולקציה גם שילובי עור לבן, מבריק וצבעי ניאון במהדורה מוגבלת, ולראשונה לצד תיקי העור גם תיקי קאנבס משולבים עור בצבעים עזים שצפויים לככב כתיקי הקיץ האולטימטיביים.

חנות הפופ אפ תפתח ברחוב השרון 8 תל-אביב. מחירי קולקציית תיקי קיץ: החל מ-1,390 שקלים, מחירי הסמפלים: החל מ-500 שקלים.

Bensimon X Shoofra

צילום: יח"צ

בית מותגי הפרימיום AKA משיק בימים אלו את קולקציית אביב-קיץ 2019, עם שלל מותגים. אחת הקולקציות המעניינות היא פרי שיתוף פעולה בין מותג נעלי הטניס הצרפתי Bensimon עם רשת הנעליים שופרא הישראלית.

מדובר בשלושה דגמים לבנים של ה-Lacet (עם השרוכים) מאוירים בהשראת העיר תל אביב. דגם ה-Cycling מעוטר באופני רטרו, דגם ה-Beach עם איור ירקרק של דקלים, כסאות נוח, ושמשיות ודגם ה-Building עליו מככבים עיריית תל אביב, מגדל שלום, מרפסות באוהאוס וכמובן – המזרקה של אגם. הכי תל אביב שיש. טווח מידות: 36-41 מחיר: 280 שקלים. להשיג באתר AKA ובחנויות אופנה ונעליים נבחרות.

גולברי משיקה קולקציית ג'ינס

גולברי גקט גינס 249.90 שקלים // צילום יניב אדרי

רשת גולברי השיקה את קולקציית אביב-קיץ 2019 שכוללת מספר קטגוריות שילוו אותנו העונה. אחת מהן היא קולקציית ג'ינס רחבה עם מגוון גזרות מכנסי ג'ינס. בקולקציה גם ג'קטים וחולצות ג'ינס, חולצות מכופתרות מנוחשות בגווני תכלת, חולצות טריקו לבנות וחולצות מבד שיפון.

מחירים: מכנסים, ג'קטים ושמלות החל מ-199.90 שקלים, חולצות וחצאיות החל מ-99.90 שקלים, אוברולים החל מ-229.90 שקלים. מידות: 36-46

הצבעוניות החדשה של כפכפי מוזס

WESHOES, קמפיין אביב-קיץ 2019 // צילום: שי יחזקאל

רשת ההנעלה WESHOES משיקה את קולקציית הקיץ לשנת 2019 עם חידושים מעניינים במותגי הרשת. אחד מהם הוא מותג הכפכפים 'מוזס' - מותג כחול לבן המותאם לאקלים בארץ ואהוב במיוחד על הקהל הישראלי.

הקולקציה של כפכפי מוזס משלבת בין סטייל לנוחות, גם אם לא מדובר רק בהליכה על חוף הים. הקולקציה לקיץ הקרוב מציגה את מיטב הטרנדים עם מגוון של כ-30 צבעים המאופיינים בצבעי ניאון בוהקים ונועזים, גווני פסטל בהירים, גוונים מטאלים, קמופלאז' ופרינטים מיוחדים (טקסטורות המנוחש והמנומר). מחיר: 149 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...