"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המותג של הפאשניסטיות מגיע לאסוס

ממש בקרוב תוכלו להזמין בגדים ממותג האופנה האהוב OTHER STORIES& מבית ענקית האופנה השוודית H&M

,עודכן

בשורה טובה לחובבות קניות אונליין:אתר הקניות הבריטיאסוסיתחיל למכור בהדרגה החל מהאביב הקרוב את מותג האופנה האהוב על ישראליות רבות: OTHER STORIES&, מביתענקית האופנה השוודית H&M. מדובר ברשת בת איכותית ומעט יקרה יותר.

אסוס, תארזו לנו את הלוק בבקשה. תודה // צילום: מתוך אתר החברה

המותג מציע בגדים שכל חובבת אופנה מתרגשת מהם, החל מהלבשה תחתונה, נעליים ועד אקססוריז איכותיים ויפים. עד היום, הדרך היחידה להשיג את פרטי המותג הייתה רק בחו"ל, ותראו לנו פאשניסטה אחת שכף רגלה לא דרכה באחת מחנויות העולם (אין דבר כזה).

צעד זה של אסוס מגיע לאחר הפרסומים האחרונים על מצבה הכלכלי הקשה, כך שככל הנראה מהלך זה נועד מתוך הרצון למשוך קהל יעד צעיר יותר. כחלק מהמהלך תופסק מכירה של חלק מהמותגים הקיימים לטובת כניסה של מותגים חדשים, טרם ברור באילו מותגים מדובר.

שמלה שהיינו שמחות ללבוש לערב החג. בקרוב זה יהיה אפשרי // צילום: אתר החברה

המותג הושק לראשונה בשנת 2013. הוא פונה לקהל לקוחות שמחפש אופנה טרנדית, צעירה ומעודכנת בטווח מחירים מעט יותר גבוה מרשת האם השוודית. המותג בעל פריסת חנויות נרחבת בעולם וכמובן מציע חנות אונליין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר