קים קרדשיאן וקרולינה למקה העתיקו דגם?

כוכבת הריאליטי תחת מתקפה באשמת חיקוי משקפי שמש בדגם של קרולינה למקה • בר רפאלי: "אין תגובה"

צילום: מתוך האינסטגרם //

בפרק הזה של "מה קים קרדשיאן עשתה עכשיו?" מדובר בזוג משקפי שמש מתוך קולקציית הקפסולה השניה בשיתוף פעולה עם מותג האופנה הישראלי קרולינה למקה ברלין, שת"פ שנעשה כאמור עם לא אחרת מאשר בר רפאלי. 

 אמש (רביעי) משטרת האופנה של האינסטגרם, DIET PRADA פרסם פוסט שבו נטען כי זוג משקפי שמש מתוך הקולקציה החדשה של קרדשיאן בשיתוף פעולה עם קרולינה למקה ברלין נראה בדיוק אותו דבר כמו זוג משקפי שמש של אמיליו פוצ'י שהכוכבת הרכיבה באוגוסט לפני שנה בדיוק. 

בפוסט המדובר ניתן לראות קולאז' של תמונות שהם יצרו על מנת להוכיח את טענתם, שם רואים את התמונה המקורית של משקפיי השמש של אמיליו פוצ'י, מעליו את התמונה של קרדשיאן מרכיבה את אותם משקפי השמש במהלך חופשה, מצד שני תמונה של משקפי השמש החדשים של קרולינה למקה ברלין שהיא "עיצבה" ומעליו התמונה שלה מתוך הקמפיין של הקולקציה כאשר היא מרכיבה את הדגם החדש שלה. 


View this post on Instagram

View this post on Instagram

Hey @kimkardashian , so it’s def not cool to use someone else’s name and likeness when promoting knockoffs, as evidenced by your win against @missguided , but should it be ok to use your OWN name and likeness to promote them? Lol. Funny how those SS17 @emiliopucci shades you wore in August 2018 ended up in your eyewear collab with @carolinalemkeberlin that launched in April this year. Hypocrisy at its finest! ✨ • #kimkardashian #kardashian #pucci #emiliopucci #kuwtk #sunnies #shade #sunglasses #eyewear #neon #neongreen #neonyellow #kuwtk #kimkardashianwest #shapewear #carolinalemke #collab #wiwt #ootd #accessories #mfw #milanfashionweek #sunglassesfashion #sporty #missguided #collaboration #lol #dietprada

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada) on

Jul 10, 2019 at 7:57am PDT

 

Diet Prada has finally come back to their senses and have exposed KumDumpster once again... And Emilio Puccis daughter agrees #DontFuckWithItaliansBitch #WeWillCutYou

A post shared by @ moodyjbey on

Jul 10, 2019 at 6:05pm PDT

שמתייחסים לאשמה ולמילה חיקוי חייבים להודות שחיקוי זו האשמה חזקה ואסור להשתמש בה סתם כך. אך כשמדובר על משקפי השמש האלה, הם באמת מאוד דומים ובמיוחד הצבע של המסגרת צהוב ניאון עדין. 

בנוסף לזאת, דיאט פרדה ציינו שזה צבוע לחלוטין מצידה של הכוכבת לחקות מעצב אופנה אחר בהתחשב בעובדה שהיא רק החודש זכתה בתביעה על סך 2.7 מיליון דולר מול חברת האופנה MISSGUIDED עבור חיקוי הבגדים שהיא ואחיותיה לובשות. 

מה שמוסיף לאש המופנית כלפי קרדשיאן היא תגובתה של לודמיה פוצ'י, בתו של מעצב האופנה אמיליו פוצ'י, לפוסט המדובר. פוצ'י מתפקדת כיושבת הראש הראשית של בית האופנה והיא הגיבה עם לב כחול, שכנראה מייצג את האישור שלה לטענה.

בחברה קרולינה למקה ברלין נראה שממשיכים כרגיל עם שלל פוסטים ופרסומים בסטורי באינסטגרם שמקדמים את הקולקציה החדשה במרץ רב. תגובתם של חברת יחסי הציבור של בית האופנה קרולינה למקה ברלין לנושא, רני רהב: "אין תגובה."

פרשה זו מגיעה מיד לאחר הסערה שהתרחשה סביב שם מותג חברת ההלבשה התחתונה החדשה של כוכבת הריאליטי, קימונו. לאחר אלפי תגובות נרעשות על שהשם מכפיש את שם הפריט היפני ההיסטורי ולא מקורי בשום צורה היא נאלצה לשנות אותו. השם החדש למותג עוד לא נחשף והוא נשאר ללא שם. 

חודש לפני כן, קרדשיאן קיבלה אלפי תגובות כועסות ומאוכזבות על המוצר החדש מתוך ליין הקוסמטיקה שלה, משזף הגוף של KKW BEAUTY. לטענת המצייצים ברשתות החברתיות המסר שקים מעבירה שצריך לכסות ורידים, צלקות וכתמי עור הוא שגוי ובעצם אומר שהעור הטבעי שלנו הוא לא טוב מספיק וכולנו צריכים סוג של פוטושופ כדי להראות טוב. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר