"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דוגמנית הפלאס סייז הישראלית מככבת בעולם

שי זנקו ממשיכה לדהור על ההצלחה, ומשתתפת בקמפיין של המותג "pretty little thing" ובקמפיין נוסף לאסוס ופומה

,עודכן
צילום: סילבנה טראוול // שי זנקו

דוגמנית הפלאס סייז הישראלית שי זנקוממשיכה לדהור על ההצלחה, ולאחר שכיכבה בווג, בימים אלה היא משתתפת בשני קמפיינים בינלאומיים, קמפיין הכריסמס של מותג "pretty little thing" ובקמפיין נוסף לאסוס במסגרת קולקציה מיוחדת של "Asos X puma".

מתוך האינסטגרם

בתמונות לקמפיין מותג "pretty little thing" זנקו מופיעה במגוון שמלות נוצצות לחגיגות הכריסמס, ובקמפיין של אסוס עם קולקציית ספורט חדשה של PUMA.

היא רק בת 18 ועובדת בלי הרף מאז שהגיעה ללונדון לפני כשלושה חודשים בעקבות פניה של סוכנות MILK. שם התלהבו מהבוק ששלחה הסוכנות של זינקו בארץ - JUICY.


View this post on Instagram

A post shared by JUICY agency (@juicyagency_)on

Nov 6, 2019 at 12:16pm PST

זמן קצר לאחר שתמונה שלה בקמפיין למותג בגדי ים הבינלאומי babes in bathers הופיעה במגזין "ווג", סוכנות הדוגמנות MILK בלונדון החתימה אותה על חוזה עבודה שדרש ממנה לעזוב את הארץ לטובת פיתוח הקריירה הבינלאומית.

על ההצלחה המטאורית מספרת ריי שגב, הסוכנת שלה ובעלת סוכנות JUICY. "התרגשתי מאוד בשבילה כשהתבשרתי שהיא קיבלה את שני הקמפיינים האחרונים. חברת אסוס לא לוקחת לעבודה כל אחת, וכאן מדובר בעבודה קבועה פעמיים בשבוע. זה אומר המון שסוכנות מוכרת בלונדון לוקחת מישהי ללא מספיק ותק וניסיון ורוצה לעבוד איתה הרבה", מסבירה שגב.


View this post on Instagram

A post shared by JUICY agency (@juicyagency_)on

Nov 6, 2019 at 12:11pm PST

זנקו, שמתגוררת מזה שלושה חודשים בלונדון, אמרה ל"ישראל היום": "זה מרגש מאוד. לא האמנתי שזה קורה לי, במיוחד כשמדובר במותג שהייתי קונה ממנו הרבה. לא נתפס שאני עכשיו מצטלמת אליו".

על שגרת העבודה הקשה בלונדון שכוללת 2-3 פעמים בשבוע צילומים קבועים לאסוס, ובשאר הימים התרוצצות לאודישנים שונים אומרת זנקו: "חיי הדוגמנות לא זוהרים, כמו שחושבים. אני מתגוררת בלונדון ונוסעת למרחקים. למשל לצילומים עבור מותג "pretty little thing" נסעתי למנצ"סטר, ואחרי ימי צילום ארוכים, בסוף היום אני לבד וזה ככה כבר מעל שלושה חודשים. זה לא פשוט להיות רחוקה מהמשפחה והחברים, אבל אני יודעת שזו ההזדמנות שלי. הקמפיין של פומה לאסוס עשוי לפתוח לי דלתות נוספות, ועם הצלחה לא מתווכחים".

את זנקו גילתה הדוגמנית ריי שגב לפני פחות משנה, כשזנקו הגיעה לאודישנים כשחיפשו נשים במידות פלאס סייז שיצעדו בשבוע האופנה בתל אביב. זנקו הגיעה לאודישנים, שערכו המפיק מוטי רייף, המעצב דרור קונטנטו וריי שגב. שגב לקחה את זנקו תחת חסותה ומאז היא מייצגת אותה בארץ ומעבר לים. "אני מאמינה שעוד נמשיך לשמוע על הצלחות גדולות יותר שלה", מסכמת שגב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר