"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העתקה? השערורייה של עדן בן זקן
לוק חגיגי שעיצב המעצב עידן כהן לזמרת עדן בן זקן נראה בדיוק כמו המראה שעיצב מעצב האופנה העולמי ג'ורג' חובייקה לאוליביה קולפו

העתקה? השערורייה של עדן בן זקן

לוק חגיגי שעיצב המעצב עידן כהן לזמרת עדן בן זקן נראה בדיוק כמו המראה שעיצב מעצב האופנה העולמי ג'ורג' חובייקה לאוליביה קולפו

דניאלה קפלוטו
, עודכן

הזמרתעדן בן זקןפרסמה אמש (שלישי) תמונה בעמוד האינסטגרם שלה, בו יש לה 783 אלף עוקבים, בה היא לבושה במראה חגיגי הכולל חולצת בטן צהובה בעלת שרוולים ארוכים עם גזרת לב הפוך מתחת לחזה וחצאית מידי גבוהה עם שסע גבוה ברגל מבד פייטים ייחודי בצבע זהב.

ממבט ראשון הצלחנו להתפעל מהמראה האופנתי ואף להתרשם מהסטייל והצבעוניות שנראים מעולה על הכוכבת הצעירה, אך היה נדמה לנו שראינו את הבגד המדובר בעבר.

להפתעתנו, בעמוד האינסטגרם של מעצב האופנה העולמי ג'ורג' חובייקה, אותו מעצב שהלביש את הכוכבות הגדולות ביותר בעולם בהן פריאנקה צ'ופרה, האנטר קינג, היידי קלום, כריסי טיגן ועוד רבות ונחשבות, מופיעה האיט גירל והדוגמנית אוליביה קולפו לבושה באותו הבגד בדיוק בתמונה שפורסמה ב-31 בינואר האחרון.

כשרשתות אופנה מעתיקות בגדים של מעצב על ומציגות בחנויות גרסאות רדי טו וור ומחירים נגישים יותר אין ספק שמדובר במעשה שמתקבל בתעשיית האופנה, אבל שמדובר באדם המחשיב את עצמו למעצב אופנה ובתיק העבודות שלו יש כבר לא מעט עיצובים שקיבלו שבחים רבים, לא מתקבל על הדעת שהוא ילביש את אחת הכוכבות הפופולריות במדינה בבגד שמוצג כעיצוב שלו, אך שהוא בעצם העתק של מעצב אחר.

מעצב האופנה עידן כהן אמר ל"ישראל היום" כי, "זה לא בדיוק אחד לאחד. עדן רצתה את הלוק הספיציפי הזה והיא ידעה שאני אצליח לעשות אותו נכון וברמת הקוטור שהיא רוצה. אני לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד, זה היה לוק למישהי מסוימת, זה לא יהיה חלק מהקולקציה שלי ולא יימכר לאף אחת, לא בארץ ולא בעולם. זה לא מועתק, מדובר בלוק שהוא השראה. קצת שינינו את הצבעוניות, האבנים והמיקום שלהן, וזה ממש לא אחד לאחד. הגעתי לדקויות של המראה וזה בסופו של דבר היה פרויקט פאן. גם הגזרה לא אותו דבר, המון פעמים ראיתי עיצובים שלי אצל מעצבים אחרים וזה מאוד מחמיא לי. אני לא חושב שזה יגיע לכדי תביעה, לא צריך לעשות סיפור מכל דבר".

אין ספק שמדובר פה קצת יותר מהשראה. בעתיד היינו ממליצים לסרב לבקשות כאלו, גם אם הן של סלבריטאיות מצליחות כי זה עלול להסתיים בתביעה לא נעימה, תהליך שלא שווה את הגשמת חלומה של כוכבת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...