"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה ג'קי תגיד? הצעד המפתיע של ישראל אזולאי
תודו שאת זה לא ראיתם מגיע: הגרוש של ג'קי אזולאי שהתרחק מאור הזרקורים, הפך להיות הפרזנטור של "SB FASHION", והצטלם לקולקציית החורף של המותג
ישראל אזולאי בצילומי הקמפיין | צילום: אור גפן

מה ג'קי תגיד? הצעד המפתיע של ישראל אזולאי

תודו שאת זה לא ראיתם מגיע: הגרוש של ג'קי אזולאי שהתרחק מאור הזרקורים, הפך להיות הפרזנטור של "SB FASHION", והצטלם לקולקציית החורף של המותג

יואב מאיר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ישראל אזולאי, הידוע כגרוש הטרי יחסית של השפית והשורדת ג'קי אזולאי, מוסיף לתואר שלו את המילה דוגמן. אזולאי נבחר להוביל את צילומי קמפיין קולקציית החורף של המותג "SB FASHION" של שון בלאיש.

התאמן אצל בוסי? צילום: אור גפן

מבצעים חמים באופנה

אזולאי התאמן בחודשים האחרונים באופן יומי עבור הצילומים, וכעת מציג גזרה חטובה מתמיד. אנחנו כאן כדי להגיד שב-2022 ממש לא חייב להתחטב בשביל להצטלם לקמפיין.

ישראל כאמור נבחר לשמש כפנים של המותג. "הוא משדר עממיות ופשטות מנצחת. הוא אהוב מאד ומשמש מודל לחיקוי ואבא למופת למשפחה שלו", אומר שון בלאיש.

צילום: אור גפן

אזולאי מצטרף לנבחרת לא קונבנציונלית של פרזנטורים לפניו במותג כמו טל רמון ונאווה בוקר שהצטלמו לקמפיין למותג ב-2020.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...