"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זו שמלה או מניפה? הרשת נקרעת על טיירה בנקס
מנחת "רוקדים עם כוכבים" בת ה-47 הופיעה ביום שני האחרון בשמלת קוטור מיוחדת ועוררה שלל תגובות וחיקויים • פסטה, סוכרייה או דינוזאור? שפטו בעצמכם
טיירה בנקס | צילום: מתוך האינסטגרם

זו שמלה או מניפה? הרשת נקרעת על טיירה בנקס

מנחת "רוקדים עם כוכבים" בת ה-47 הופיעה ביום שני האחרון בשמלת קוטור מיוחדת ועוררה שלל תגובות וחיקויים • פסטה, סוכרייה או דינוזאור? שפטו בעצמכם

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כמי שעשרות שנים היתה מהדוגמניות המצליחות ביותר בעולם המסלול, למנחת הריאליטי "רוקדים עם כוכבים"טיירה בנקס(47), לא זרים מלבושים מיוחדים ואף מוזרים. זה לא עצר מהקהל שצפה בה להגיב בהמוניו לשמלת הקוטור המעניינת שלבשה בפרק ששודר השבוע.

ונדמה שבנקס בעצמה היתה מוכנה לגל התגובות המשעשע שגררה שמלתה המיוחדת. "כנפיים או מניפה?", שאלה את עוקביה באינסטגרם עם פרסום תמונה שלה עם השמלה, וזכתה לשלל תגובות משעשעות ומחמאות, בהן "את נראית כמו סוכריית קינמון". לרבים השמלה הפומפוזית הזכירה את דווקא את "פארק היורה", מסיבות שיפורטו בהמשך.

בנקס לבשה שמלת קוטור בגוון בורדו, בגזרה צמודה בעיצובה של ג'וליאן מנדז, ובאורך מיני עם שובל מאחור. אך עיניהם של הצופים, כאמור, התמקדו בשרוולי פליסה בצורת מניפה, שהפכו לוויראליים ברשתות החברתיות. המעריצים לא הסתפקו בתגובות כתובות, והיו גם כאלה שהעלו לפיד השוואות משעשעות לשמלה הגרנדיוזית.

"בנקס נראית כאילו הרגה את ניומן בסרט פארק היורה משנת 1993", כתב מעריץ. אחרת הוסיפה "היא ממש נראית כמו הדינוזאור עם הכנפיים הצבעוניות". היו גם שהשוו את קפלי הפליסה דווקא לפסטה, כאשר אחת כתבה "האם טיירה אוהבת פסטה?... מה זה הפארפל (פפיון) שהיא לובשת...".

זו לא הפעם הראשונה שתלבושת נוצצת של בנקס הופכת לוויראלית מהסיבות הלא נכונות. בעונה הקודמת היא לבשה שמלת טול בגווני תכלת, ורבים הגיבו שהיא נראית כמו פרסומת מהלכת למוצרי ניקוי, בשל חתיכות הבד התלויות מהשמלה שנראות כמו סמרטוטים. אחרים השוו אותה למברשות במכונות שטיפת מכוניות. רק דבר אחד בטוח – טיירה בנקס יכולה ללבוש לגופה שקית זבל ועדיין תהיה אחת מהנשים היפות בעולם, גם בגיל 47.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...