"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עצרו הכל: עומר חזן בתמונות עוצרות נשימה במגזין בינ"ל

השחקן המצליח, שנראה כאילו נלקח מסרט הוליוודי, הופיע במגזין נחשב כחלק מהפקת אופנה שצולמה בישראל • במגזין סימנו אותו כ"כוכב הבא שיפרוץ מישראל"

,עודכן
0השמעה
הפקה בים המלח לעומר חזן, צילום: אור דנון, סטיילינג: שני לסרי, שיער: אלמוג כהן

השחקן עומר חזן מככב בהפקת אופנה מיוחדת למגזין האופנה הבינלאומי ROLLACOASTER, שצולמה עם צוות ישראלי בים המלח.

בהפקת האופנה חזן מצולם כשהוא לבוש בחליפות שונות, כשברקע נראה יופיו של ים המלח. בראיון שנערך עימו המראיינת מתרשמת מכישוריו ופותחת את הכתבה בכותרת: "האם הכוכב הבא שיפרוץ מישראל הוא השחקן עומר חזן?"

"אוהב להדגיש את הייחודיות דרך הבגדים",

במהלך הריאיון, חזן מספר למגזין על שירותו הצבאי, על הסדרות והתפקידים הרבים שבהם הוא משחק בימים אלה ועל החלום שלו לפרוץ לקריירה בינלאומית ולשחק בסרט של טרנטינו או סקורסזה.

"הצילומים נערכו בחודש יולי ולא ידענו מתי בדיוק הכתבה תתפרסם", אומר חזן ל"ישראל היום". "לראות בערב החג את הצילומים, את הריאיון המעמיק ובעיקר את הכותרת שהמראיינת נתנה זה היה מרגש. בכלל, המחשבה שאני מופיע באותו גיליון עם מפורסמים כמו המוסיקאי שון מנדס זה בהחלט גאווה".

התעלפנו, ביי,אור דנון, סטיילינג: שני לסרי, שיער: אלמוג כהן

לדבריו, היוזמה הייתה של המגזין עצמו שפנו לסוכן שלו וביקשו לראיין ולצלם אותו בנוף ישראלי, לאחר שנחשפו לשלל התפקידים השונים שהוא מבצע.

בהפקה האופנתית חזן לובש חליפת תחרה לבנה וחליפה צבעונית. "אני אוהב להתלבש קצת שונה ממה שהגברים הישראלים מתלבשים. בעוד שרבים מתלבשים בייסיק לאירועים, אני אוהב ללבוש לוקים אופנתיים שיגרמו לי להיראות מיוחד", מנמק חזן. "אני נהנה לבטא את עצמי דרך הלבוש. אני יכול ללבוש חליפה שחורה קלאסית, אבל אבחר שיהיה בה טוויסט מעניין כמו למשל שהשרוולים של החולצה יצאו ויבלטו מחוץ לז'קט. אני בא עם רעיונות לסטייליסטית, שגם לה יש לא מעט רעיונות מטורפים, ואנחנו מציגים ביחד את הסגנון שלי".

View this post on Instagram

A post shared by Omer Hazan (@omer_hazan)

קיבלת כבר תגובות מהעולם?

"יש הרבה הודעות ברשתות החברתיות מכל מיני מדינות. זו חשיפה יפה שאני מקווה שתעזור להצלחה שלי. בינתיים אני לא מפתח יותר מדי ציפיות ונהנה ממה שיש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר