"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כזו עוד לא ראינו: חליפת הכלה של אליאנה תדהר
ליבי רן ואליאנה תדהר התחתנו אחרי שנים של ציפייה • הכלה לבשה שמלה ראשונה מהפנטת ולשלב הריקודים בחרה בחליפה שהיא לחלוטין המילה האחרונה באופנת כלות
ליביאנה. כאלה חמודים | צילום: עידן חסון

כזו עוד לא ראינו: חליפת הכלה של אליאנה תדהר

ליבי רן ואליאנה תדהר התחתנו אחרי שנים של ציפייה • הכלה לבשה שמלה ראשונה מהפנטת ולשלב הריקודים בחרה בחליפה שהיא לחלוטין המילה האחרונה באופנת כלות

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי חמש שנות זוגיותהשחקנים לי בירן (31) ואליאנה תדהר (28) עמדו תחת החופהשנערכה סמוך לשקיעה בקאי ריזורט אירועים שבעמק חפר, בניצוחו של השף מושיק רוט ובהפקתם של רוסו הפקות.

הכלה לבשה במהלך הערב שני לוקים עדינים. לשלב החופה היא נכנסה בשמלת סטרפלס נשפכת בגזרת מחוך בגוון פודרתי של המעצבת דנה הראל. לטקס עצמו, תדהר הוסיפה שרוולון שקוף מבד שיפון עם אלמנט כיווצים שהשלים את מראה החצאית בגזרת קומות. התוצאה: לוק עדין, קליל ויפה.

עדינה ויפה, עידן חסון

מעצב השיער אבישי מאסטי השאיר לתדהר שיער פזור טבעי, ונועה לוי המאפרת השלימה את המראה באיפור עדין בגווני ניוד.

הלוק השני, מתוך האינסטגרם

בהמשך הערב, תדהר בחרה ללבוש חליפה לבנה, שכללה טופ קצר עם שרוולים אקסטרה תפוחים בשילוב מכנסיים ונעלי סניקרס לבנים. גם כאן, תדהר בחרה במראה נינוח ונקי ממניירות וקישוטים.

קלאסי, ניר פקין

בירן הלך על המראה הקלאסי והבטוח: טוקסידו שחור של מותג באמוס סקוור בשילוב חולצה לבנה מכופתרת. בהמשך הערב הוא הוריד את הז'קט והשתחרר מהפפיון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...