יצאה מהבוידעם. דנית | צילום: צילום מסך

דנית גרינברג נכנסה לבית "האח" והציגה מהפך

אחרי שהכניסו את הדיירים בפיג'מות ומנעו מאיתנו רגעי סטייל ב"האח הגדול", ובזמן שלירון ויצמן מתעקשת לנעול רק סניקרס • היה רגע אופנתי שגרם לנו נחת - הכניסה המפתיעה של דנית

שבע שנים אחרי שנכנסה לראשונה לבית "האח הגדול", דנית גרינברג חוזרת לבית בסטטוס ובמראה חדשים, וזה נראה וואו.

מאז חשיפתה לראשונה בתוכנית הריאליטי המצליחה, גרינברג הפכה להיות אחת ממשפיעניות האינסטגרם החזקות בישראל, כשהיא מנהלת עמוד עם 340 אלף עוקבים אדוקים.

גרינברג נכנסה לבית אמש (ראשון) לכבוד משימה סודית שבסופה תצטרך להחליט מי מהדיירים נכנס לרשימת ההדחה. לכבוד הכניסה המרגשת והחגיגית, היא התלבשה בהתאם עם מראה שיק ומדויק.

היא לבשה סט חולצת כתף אחת עם מכנסיים תואמות בגזרת אוברסייז מבד משי בצבע לבן פנינה של מעצבת האופנה דנה הראל עם סנדלי עקב בצבע ברונזה מטאליים ועגילי חישוק כסופים. היא השלימה את הלוק המחויט עם שיער אסוף בקוקו מרושל נמוך ואיפור ערב זוהר. צוות הביוטי, מעצב השיער רן קריסי והמאפרת שחר שבו, עשו עם גרינברג עבודה נפלאה, והקפידו על סגנון גבוה ונשי.

לא ראינו את גרינברג אף פעם מציגה מראה כל כך מוקפד, נקי ואלגנטי. אפשר להגיד שסוף סוף יש קצת רגעי אופנה בבית האח הגדול בעונה הנוכחית.

זה לא המראה היחיד שאהבנו, גם הלוק שלבשה בצילום תעודת הזהות היה מוצלח במיוחד. גרינברג הציגה את עצמה מחדש בלוק בצבע שמנת של MICHAL SHOP בכיכר המדינה הכולל טופ כתף אחת א-סימטרי עם חצאית מידי בגזרה גבוהה עם סיומת א-סימטרית תואמת. מחיר החולצה: 640 שקלים ומחיר החצאית: 980 שקלים, ולמעוניינים הם עדיין זמינים לרכישה.

תזכורת מהפעם הקודמת בבית האח, יח"צ קשת

אין ספק שהייתה פה הרבה מחשבה על המראות, כששניהם משלבים את גווני צבע הלבן הטהור והנעים עם גזרות מחויטות וא-סימטריות, שילוב של כמה מהטרנדים החזקים של העונה.

מכאן אנו רק מקווים שהדיירת תמשיך בקו האופנתי המדובר, ואנו מחכים לראות את מספר העוקבים החדש באינסטגרם שלה כשהיא תצא מהבית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...