"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תעשיית האופנה הישראלית מתכוננת לאירוע הגדול של השנה
שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב חוזר עם עשרות תצוגות של מיטב המעצבים, שיתופי פעולה מיוחדים ומחווה לנשים שמובילות שינוי • כל הפרטים
סאן מזרחי בשבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב 2025 . צילום: עומרי רוזנגרט

תעשיית האופנה הישראלית מתכוננת לאירוע הגדול של השנה

שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב חוזר עם עשרות תצוגות של מיטב המעצבים, שיתופי פעולה מיוחדים ומחווה לנשים שמובילות שינוי • כל הפרטים

ליהיא גלמן רם
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שבוע האופנהישראל קנדה תל אביב חוזר באופן רשמי:האירוע המרכזי של תעשיית האופנה המקומית יתקיים השנה בין 8 ל-12 בנובמבר במתחם קרמינצקי 7 בתל אביב, עם לא פחות מ-28 תצוגות אופנה של המעצבות והמעצבים הבולטים בישראל.

אחרי ההצלחה של השנה שעברה, גם הפעם יהפוך המתחם לבית של היצירה הישראלית, כשמלבד התצוגות צפויים להתקיים פרויקטים מיוחדים ושיתופי פעולה ייחודיים. רשימת המשתתפים המלאה תיחשף בהמשך.

שבוע האופנה 2025, צילום: קוקו

התמה שתעמוד במרכז שבוע האופנה 2026 היא "נשים פורצות דרך" - מחווה לנשים שמובילות שינוי, יוצרות, יזמיות ודמויות מעוררות השראה. במסגרת זו צפויות התצוגות והאירועים המיוחדים לעסוק בעוצמה נשית, חדשנות ויצירה ישראלית, לצד מסרים חברתיים ותרבותיים.

זו השנה השנייה ברציפות שבה קבוצת ישראל קנדה משמשת כנותנת החסות הראשית של האירוע. שיתוף הפעולה ממשיך למצב את מתחם קרמינצקי 7 כמוקד המחבר בין אופנה, תרבות, עיצוב והתחדשות עירונית, ומעניק במה מרכזית למעצבים הישראלים.

שבוע האופנה 2025, צילום: קוקו

מוטי רייפ, יזם ומפיק העל של שבוע האופנה תל אביב, אמר: "שבוע האופנה הוא הרבה יותר מסדרת תצוגות – הוא במה שמספרת את הסיפור של היצירה הישראלית. השנה בחרנו להציב במרכז את הנשים פורצות הדרך, אלו שבאומץ, בכישרון ובחזון שלהן מעצבות את המציאות ומשפיעות על החברה. אני שמח להמשיך את שיתוף הפעולה עם ישראל קנדה, שמאפשר לנו להעניק ליוצרים הישראלים את הבמה הראויה להם".

ברק רוזן, מנכ"ל ומבעלי ישראל קנדה, הוסיף כי החברה רואה בחיבור בין אופנה, תרבות ועיצוב חלק בלתי נפרד מהחזון שלה. לדבריו, אירוח שבוע האופנה במתחם קרמינצקי 7 הוא הזדמנות להמשיך לחזק את היצירה המקומית ולהעניק לה בית בלב תל אביב.

שבוע האופנה 2025, צילום: עומרי רוזנגרט

שבוע האופנה נחשב לאחד מאירועי הדגל של תעשיית האופנה בישראל, ובכל שנה מרכז אליו את בכירי הענף, מעצבים, דוגמניות, אנשי תרבות, מובילי דעה וסלבריטאים. השנה, לצד הקולקציות החדשות, צפוי האירוע לשים דגש מיוחד על נשים שמעצבות את פני החברה הישראלית - על המסלול ומחוצה לו.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...