רשת ההנעלה גלי, מקבוצת בריל, פותחת השבוע סניף עודפים חדש במתחם חוצות המפרץ אאוטלט שבצפון, האאוטלט הגדול בישראל. הפתיחה נעשית בהשקעה של מיליון שקל, וממקמת את המותג הוותיק באחד ממוקדי הקניות העמוסים בארץ, בדיוק בשיא עונת הקיץ.
החנות החדשה משתרעת על כ-200 מ"ר, ממוקמת בבניין 9 בסמוך לחנויות אלדו ושילב, ומעוצבת בקו מודרני, נקי ומרווח. היא מחולקת למחלקות נפרדות לנשים, גברים וילדים, לצד אזורים ייעודיים לנעלי ספורט, נעלי אופנה, סנדלים, כפכפים ואביזרים משלימים, כך שהניווט בין המותגים פשוט יחסית. לצד מותגים בינלאומיים, מציעה החנות גם את המותגים הפרטיים של הרשת.
הטבה מיוחדת לרגל הפתיחה
לצד המבחר הקבוע, גלי מבטיחה הנחות והטבות לאורך כל השנה. הטבת הפתיחה הבולטת: סנדלים ונעלי ספורט, שני זוגות ב-150 שקל בלבד, מבצע שמכוון בבירור למשפחות שמצטיידות לקיץ.
ישראל בכר, מנהל מותג גלי, מסר: "פתיחת חנות העודפים של גלי בחוצות המפרץ היא חלק מהאסטרטגיה שלנו להרחיב את הנגישות למותג ולהציע לצרכנים חוויית קנייה איכותית לצד הצעת ערך משתלמת. בחרנו בחוצות המפרץ בזכות מעמדו כמתחם מוביל, המושך אליו קהל גדול ומגוון מכל רחבי הארץ".
חיים חורש, מנכ"ל חוצות המפרץ אאוטלט, הוסיף: "אנחנו שמחים לצרף למתחם סניף של גלי, הנחשבת לרשת לכל המשפחה ומציעה מגוון רחב של מותגים במחירים לכל כיס. כניסת גלי מחזקת את מעמדו של חוצות המפרץ כיעד האאוטלט והקניות המוביל בישראל".
