ישראל אטיאס ואשתו נעמי רגילים בדרך כלל לשמור על חייהם האישיים לעצמם, אך על סט הצילומים לקמפיין ט"ו באב של קסטרו הם בחרו להיפתח לראשונה. השניים, שנבחרו להוביל יחד קמפיין זוגי ראשון, חשפו כי מאחורי החזות הנוצצת הסתתרו שנים לא פשוטות של התמודדות עם טיפולי פוריות והריונות מורכבים.
"עברנו טיפולים"
דווקא במהלך הצילומים הזוגיים, השניים מצאו את עצמם מדברים על אחד האתגרים הגדולים ביותר שחוו יחד. "חד-משמעית, טיפולי הפוריות היו מבחן משמעותי לזוגיות שלנו", שיתפה נעמי בגילוי לב. "זה היה ממש אתגר, והעובדה שצלחנו אותו אומרת הרבה על הקשר שלנו. אם עברנו אתגר כזה גדול, וגם במשך כל כך הרבה שנים, אז כל השאר נראה לנו קטן יותר".
ישראל הוסיף על דבריה והסביר כי הדרך להורות לא הייתה פשוטה וכללה גם התמודדויות רפואיות קשות. "עברנו הריונות מורכבים, שכללו טיפולים ולפעמים גם ניתוח. אלה דברים שלא תמיד רואים מבחוץ", אמר. למרות התקופה הקשה, השניים הצליחו לצאת ממנה מחוזקים. כשעלתה השאלה האם המשפחה צפויה להתרחב בעתיד, ישראל הודה כי היה שמח לעוד ילדים, אך נעמי הבהירה בחיוך כי לאחר כל מה שעברה, היא עדיין לא ממהרת לקבל החלטות בנושא.
מההייטק בחזרה לעולם הדוגמנות
מעבר לחשיפה האישית והמרגשת, הקמפיין החדש מסמן גם רגע משמעותי בפן המקצועי עבור בני הזוג. לראשונה מאז נישאו לפני 13 שנים, הם ניצבים יחד מול המצלמות. עבור נעמי, מדובר בקאמבק מפתיע לעולם הדוגמנות, לאחר כ-15 שנים שבהן התרחקה מהתחום לטובת בניית קריירה מצליחה בהייטק, בחברת צ'ק פוינט.
"אני אוהבת את מה שאני עושה, אבל היום נזכרתי כמה כיף גם לחזור להצטלם", סיפרה נעמי על החזרה לסט. "אם אצליח לשלב בין העולמות, זה מבחינתי השילוב האולטימטיבי". יותר מכל, נראה שהקמפיין הזוגי הפך להזדמנות עבורם להראות שהמציאות מורכבת הרבה יותר מתמונות יפות, ושהזוגיות שלהם עמדה במבחן המציאות וניצחה.
