"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מותג הספורט שמגלגל מיליארדים מגיע לישראל

השקעה של כ-30 מיליון שקל, רשת חנויות ייעודית ואתר אונליין • קבוצת קסטרו-הודיס חתמה על הסכם להפצת מותג הספורט הסיני ANTA בישראל, שנחשב לאחד הגדולים בעולם

, עודכן
0השמעה
נעלי ריצה. ANTA. צילום: יח"צ

שוק אופנת הספורט בישראל עומד לקבל שחקן חדש ומשמעותי. קבוצת קסטרו-הודיס הודיעה הבוקר (שני) כי חתמה על הסכם עם ענקית הספורט הסינית ANTA, במסגרתו תהיה אחראית על הפצת ושיווק המותג בישראל. במסגרת המהלך, צפויה הקבוצה להשקיע כ-30 מיליון שקל בהקמת רשת חנויות ייעודית, אתר אונליין ומערך הפצה סיטונאי.

על פי הודעת החברה, הפעילות צפויה לצאת לדרך במהלך שנת 2027 ותכלול חנויות בפריסה ארצית לצד מכירה באתר מקוון. במקביל, המותג ישווק גם באמצעות נקודות מכירה סיטונאיות.

ANTA מגיעה לישראל, צילום: יח"צ

ANTA נחשבת כיום לאחת מחברות ציוד הספורט הגדולות בעולם ולמותג הספורט הגדול ביותר בסין. החברה מפעילה יותר מ-10,000 חנויות במדינתה וממשיכה להתרחב בזירה הבינלאומית עם מאות נקודות מכירה נוספות ברחבי העולם. בשנת 2025 הסתכמו הכנסותיה בכ-11.6 מיליארד דולר, והיא מדורגת כחברת ציוד הספורט השלישית בגודלה בעולם.

מעבר למותג ANTA עצמו, החברה מחזיקה בשליטה ב-Amer Sports, שבבעלותה מותגים מוכרים כמו Arc'teryx, Salomon, Wilson ו-Peak Performance, ואף נחשבת לבעלת המניות הגדולה ביותר של Puma.

ANTA, צילום: יח"צ

יאיר אוחיון, מנכ"ל קבוצת קסטרו-הודיס, מסר: "אנו גאים להביא לישראל את מותג הספורט הגדול והמוערך בסין, אשר זוכה להצלחה בינלאומית בזכות איכות מוצריו, השקעה עקבית בפיתוח ובחדשנות טכנולוגית ושיפור מתמיד של ביצועי המוצרים וחוויית המשתמש. אנו מאמינים כי גם הצרכן הישראלי יאמץ את המותג בהתלהבות."

בקסטרו-הודיס כבר מתכננים את השלב הבא. החברה מנהלת מגעים עם שותפים פוטנציאליים שיצטרפו להקמת הפעילות המקומית, וכן בוחנת רכישת זכויות שכירות של נקודות מכירה ותשתיות קיימות, במטרה להאיץ את פריסת החנויות בישראל.

עבור חובבי אופנת הספורט, מדובר במהלך שעשוי להוסיף תחרות משמעותית לשוק המקומי, הנשלט כיום בידי מותגים בינלאומיים ותיקים. אם התוכניות יתממשו, כבר במהלך השנה הבאה יוכלו הצרכנים הישראלים להכיר מקרוב את אחד ממותגי הספורט הצומחים והמשפיעים בעולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר