רק ארבעה ימים חלפו מאז גמר "האח הגדול", ורפאלה טווינה כבר מסמנת וי ראשון בקריירה שאחרי הריאליטי. יוצאת התוכנית נבחרה להוביל קמפיין חדש של רשת האופנה TwentyFourSeven, ונראה שהדרך מהבית אל עולם הפרסום הייתה קצרה במיוחד.
אלא שגם כשהיא כבר הפרזנטורית של המותג, טווינה לא ממהרת להגיד רק את מה שמצפים ממנה. במהלך ביקור באחד מסניפי הרשת היא קיבלה שובר לרכישת פריטים מהקולקציה, אך במקום למלא שקיות, בחרה לקחת לעצמה לוק אחד בלבד.
הדרך של רפאלה בבית האח הגדול
מי שעקב אחרי טווינה לאורך העונה כנראה לא הופתע במיוחד. כבר בבית "האח הגדול" היא בלטה בזכות הישירות שלה והעובדה שלא ניסתה לרצות את הסובבים אותה או לעדן את דעתה. גישה זו הובילה אותה עד למקום הרביעי.
גם הפעם, רגע אחרי שקיבלה את הקמפיין הראשון שלה, היא הוכיחה שלא כל כך משנה אם מדובר במצלמות של הריאליטי או בקמפיין אופנה - היא עדיין אומרת בדיוק את מה שהיא חושבת.
תגובה מטעמה של רפאלה
מטעם הסוכנות נמסר כי רפאלה התבקשה להגיע לסניף כדי לקחת לוק אחד עבור ראיון אליו מגיעה היום להתראיין, הוצעה לה שמלה שחורה והיא העדיפה לקחת לוק אחר של ג'ינס וגופיה וגם דאגה לפנק את בן זוגה בסט נוסף. לרגע לא נאמר מצידה שהיא לא אוהבת או לא מתחברת למותג.
מסוכנות תיבת נח המייצגת את רפאלה טווינה נמסר: ״רפאלה התבשרה אתמול על כניסתה לנבחרת השגרירים של מותג האופנה TwentyFourSeven וכבר מיוזמתה רצתה ללכת לחנות לבחור לוק לראיון שהיא מקיימת. עבור רפאלה מדובר בחיבור טבעי ומושלם והיא שמחה מאוד להצטרף למשפחה. צר לנו שמחפשים להזיק לה אבל רפאלה חזקה מתמיד ובקרוב תוכלו לראות את כל הקולקציה של המותג אצלה בארון״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
