ההצלחה של הקיץ שעבר חוזרת: ספיר אביסרור תפתח ב-2 ביולי פופ-אפ חדש בקניון עופר רמת אביב, שבו תציג את קולקציית בגדי הים החדשה שעיצבה עבור Z-SPORT. הפופ-אפ יפעל במשך חודש ויציע את קולקציית קיץ 2026, אחרי שבשנה שעברה הקולקציה נחטפה במהירות והסתיימה בסולד אאוט.
הקולקציה החדשה שמה דגש על מגוון רחב של גזרות שמאפשרות לכל אחת למצוא את הדגם שמתאים לה. לצד ביקיני בגזרות שונות, ניתן למצוא גם בגדי ים שלמים, צבעים נועזים, הדפסים ופריטי חוף משלימים.

קולקציית בגדי הים של ספיר אביסרור למותג Z-SPORT / צילום: שחר ארביב
גם הפעם טווח המידות רחב במיוחד, מ-XXS ועד XXL, כשהמחירים נעים בין 120 ל-250 שקלים.
לדברי אביסרור, הקולקציה נולדה מתוך הרצון לשלב בין סטייל לנוחות. "אני מתרגשת לפתוח שוב את פופ-אפ בגדי הים לאחר ההצלחה הגדולה בשנה שעברה. היה לי חשוב ליצור קולקציה שתעניק לכל אישה ביטחון, נוחות וסטייל, עם מגוון רחב של גזרות וצבעים שמתאימים לקיץ הישראלי".

קולקציית בגדי הים של ספיר אביסרור למותג Z-SPORT / צילום: שחר ארביב

קולקציית בגדי הים של ספיר אביסרור למותג Z-SPORT / צילום: שחר ארביב
בשנים האחרונות הפכה אביסרור לאחת הדמויות הבולטות בעולם האופנה המקומי, והפופ-אפ החדש מסמן את המשך ההתרחבות של המותג שלה. העובדה שהקולקציה הקודמת אזלה במהירות כבר יצרה ציפייה סביב ההשקה החדשה, שנראה כי צפויה למשוך לא מעט חובבות אופנה גם הקיץ.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
