"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ממשיכה להפתיע: אל על נכנסת גם לעולם האופנה
רגע אחרי שהשיקה את פלטפורמת התיירות החדשה EL AL Travel, חברת התעופה משתפת פעולה לראשונה עם TERMINAL X ומשיקה קולקציית קפסולה במהדורה מוגבלת בהשראת עולם החופשות, המלונות והלייף סטייל
הקולקציה החדשה של אל על וטרמינל X. צילום: דימה טליאנסקי

ממשיכה להפתיע: אל על נכנסת גם לעולם האופנה

רגע אחרי שהשיקה את פלטפורמת התיירות החדשה EL AL Travel, חברת התעופה משתפת פעולה לראשונה עם TERMINAL X ומשיקה קולקציית קפסולה במהדורה מוגבלת בהשראת עולם החופשות, המלונות והלייף סטייל

,עודכן
0השמעה
[object Object]

רגע אחרי שהכריזה עלפלטפורמת התיירות החדשה שלהלהזמנת מלונות ונופש, אל על מרחיבה את הפעילות גם לכיוון מעט מפתיע: עולם האופנה.

חברת התעופה ו-Terminal X הודיעו על שיתוף פעולה ראשון בין השתיים, במסגרתו תושק קולקציית קפסולה במהדורה מוגבלת בהשראת עולם הטיולים, החופשות והלייף סטייל.

מתוך הקולקציה החדשה של אל על וטרמינל X,צילום: דימה טליאנסקי

המהלך מגיע כחלק מהשקת פלטפורמתEL AL Travel, שבמסגרתה יכולים לקוחות החברה להזמין כעת גם בתי מלון דרך אתר החברה, בנוסף לטיסות.

הקולקציה כוללת סדרת חולצות עם כיתובים מקוריים בהשראת חוויית הנופש המודרנית, בהם: "Hotel Lobby Is My Runway", "I Only Do Room Service", "It's Spa Time" ו-"Meet Me At The Bar".

מתוך הקולקציה החדשה של אל על וטרמינל X,

הקולקציה נועדה לשלב בין עולמות התיירות והאופנה ולהביא את אווירת החופשה גם אל המלתחה היומיומית - עם קריצה ופרשנות קלילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו